Stiri

LeBron James la al 16-lea triple-double din acest sezon! (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
20.03.2018

lebron james giannis antetokounmpo

Cu toate cele opt echipe din Conferința de Est deja cunoscute practice, cei de la Cleveland Cavaliers aveau nevoie de o victorie pentru a păstra locul trei în Conferință în fața unui potential challenger la această poziție, Milwaukee Bucks.

În ultimele luni Cavs a practicat un baschet foarte slab, sub pretențiile pe care fanii le-au avut de la tripla finalistă a NBA. În ciuda tuturor transferurilor și accidentărilor, un singur punct a rămas constant în echipa lui Cleveland, și acela a fost LeBron James. Iar „Regele” nu și-a amăgit fanii nici luni seara.

Pus în fața lui Giannis Antetokounmpo și a tinerilor săi coechipieri de la Bucks, LeBron a condus Cleveland spre o victorie foarte importantă, scor 124-117. James a reușit cu această ocazie cel de-al 16 triple-double din actuala stagiune, cu 40 de puncte, 12 recuperări și 10 pase decisive. James a avut 16/29 din acțiune, 3/7 de la 3 puncte și 5/8 de la libere, dar și 6 turnovers.

Veștile bune nu se termină aici pentru fanii Cavs. Kevin Love a revenit după o accidentare care l-a ținut departe de parchet aproape două luni. All-Star-ul a adunat 18 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive, cu 4/9 de la 3 puncte. Jordan Clarkson a adunat 17 puncte, în timp ce Jeff Green a marcat 14 și Ante Zizic 13.

De partea cealaltă, Giannis Antetokounmpo a avut și el o prestație excelentă, cu 37 de puncte, 11 recuperări și 5 pase decisive, printre care și acest dunk uluitor:

Khris Middleton l-a secondat pe grec cu 30 de puncte și 5 recuperări, Eric Bledsoe a înscris 13 puncte și Jabari Parker și Thon Maker câte 12 puncte pentru Bucks.

După acest meci Cavs rămâne pe locul 3 în Est cu 41 de victorii și 29 de înfrângeri și păstrează un avans de un meci în fața urmăritoarelor Indiana Pacers, Washington Wizards și Philadelphia 76ers, în timp ce Bucks au acum 37-33.

*foto: nba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!