Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Levente Szijarto: „Cel mai mult o să conteze spiritul de echipă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.05.2015

CSU Asesoft Ploiești joacă cea de a 12-a finală de Liga Națională de Baschet Masculin din istoria clubului. Formația prahoveană va întâlni în ultimul act al competiției pe BC Mureș, o echipă neînvinsă în actuala stagiune de playoff. Levente Szijarto, jucătorul campioanei en-titre ne-a oferit o declarație în care vorbit despre ceea ce trebuie să ne așteptăm de la finala dintre CSU Asesoft Ploiești și BC Mureș:

„Vor fi meciuri interesante și multă luptă, așa cum este normal la o finală. Nu ne îngrijorează deloc faptul că ei sunt neînvinși în playoff. Cel mai mult o să conteze spiritul de echipă, experiența va fi un plus. Au jucători buni pe fiecare post, așa că nu ne putem focaliza atenția doar pe unul singur.”

Pentru Levente Szijarto, finala contra lui BC Mureș este cea de a 14-a din carieră. În total, fundașul are 11 titluri ale României din care 9 câștigate cu CSU Asesoft Ploiești. Levente Szijarto este cel mai titrat jucător român care se află încă în activitate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!