Stiri

Levente Szijarto:„ Ne doream să obținem mai mult”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.01.2015

La finalul meciului dintre CSU Asesoft Ploiești și Valencia, Levente Szijarto a oferit o declarație în care a vorbit despre partida câștigată de spanioli cu scorul de 84-100 în Sala Olimpia din Ploiești. În ciuda faptului înfrângerii, „Levi” remarcă și lucruri pozitive ale prestației echipei sale. Sportivul originar din Oradea consideră că Valencia nu putea fi oprită în acestă seară de nicio defensivă:

„Valencia a fost mai bună și mai precisă în această seară și nu cred că o altă defensivă i-ar fi putut face față la felul în care spaniolii au evoluat. Am întâlnit jucători de certă valoare, câștigători de Euroligă și EuroCup, dar consider că și noi am contribuit la acest spectacol. Ne doream să obținem mai mult din aceste două partide, dar trebuie să conștientizăm că nu în fiecare zi poți face Valencia să sufere”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!