Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Levente Szijarto despre meciul cu BC Timișoara: „Va fi o bătălie interesantă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.03.2015

Levente Szijarto a prefațat partida pe care echipa sa, CSU Asesoft Ploiești o va disputa sâmbătă, 14 martie, în compania lui BC Timișoara. Cel mai titrat jucător român încă în activitate spune că toate echipele au o extra motivaţie în meciurile pe care le joacă împotriva campioanei și astfel toate partidele sunt dificile:

„Partida se va desfășura la fel ca și restul meciurilor disputate de noi, va fi o bătălie interesantă, pentru că fiecare echipă atunci când joaca împotriva noastră se ambiționează extrem de tare și vor să demonstreze că au valoare, așa că va fi o partida interesantă pentru spectatori.”

Întrebat dacă se așteaptă că timișorenii să îi surprindă în vreun fel, Levi a replicat:

 „Daca aș ști nu ar mai fi surpriză. Ne pregătim pentru mai multe situații unde considerăm că sunt puternici, dar nu pot să le divulg.”

La final, Levente Szijarto a vorbit și despre situația lui Vladimir Arnautovic:

„Este o perioadă ciudată, e cu noi de foarte mulți ani așa că lipsa lui se simte. Îl așteptăm să revină sănătos.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!