Stiri Liga I Masculin

Liga 1. Înfrângere pentru Dinamo în duelul cu Phoenix Galați

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.04.2015

Dinamo București și Phoenix Galați s-au întâlnit sâmbătă în Sala Dinamo din Capitală într-un meci din cadrul grupei de promovare din Liga I de baschet masculin. Câștig de cauză a avut echipa din Galați care s-a impus cu 86-79 la capătul unei reprize de prelungiri. 

Meciul a început sub semnul echilibrului, sfertul inaugural fiind adjudecat de oaspeți cu 16-14. Ulterior, dinamoviștii și-au luat actul secund cu un parțial de 20-16, iar scorul la puza mare era 34-32 în favoarea gazdelor. După reluarea jocului, Dinamo a forțat desprinderea, lucru reușit, după un scor parțial în cel de-al 3 act 21-12. Înaintea ultimelor 10 minute de joc, tabela indica 53-44. Gălățenii nu au cedat armele, iar până la finalul timpului regulamentar au reușit să restabilească egalitatea, 71-71, printr-un coș marcat de Radu Vîrna cu o secundă înainte de final. În repriza suplimentară, formația de la malul Dunării nu a dat nicio șansă adversarei din București, pe care a răpus-o într-un final cu 86-79. 

Principalii marcatori din tabăra grupării învingătoare au fost Iosif Pîrlog cu 20 de puncte (8 recuperări), Bryan Antwan Harrison 19 (5 recuperări), Roland Jamal Brown 13 (9 recuperări), Radu Virna 12 (12 recuperări), Bogdan Balanica 10 (10 recuperări) și Cornel Cioacătă 10 (12 recuperări). De cealaltă parte, de la Dinamo s-au evidențiat Antwan Burrus cu 32 de puncte (8 recuperări), Radu Paliciuc cu 18 (8 recuperări) și Demetrius Miller cu 15 (6 pase decisive).

Phoenix Galați ocupă prima poziție în grupa de promovare cu 9 victorii din 9 meciuri jucate, în timp ce Dinamo București este imediat după cu un bilanț de 7 meciuri câștigate și 2 pierdute. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!