Stiri Liga I Masculin

Liga 1. Levi Szijarto ratează restul sezonului

Eduard Popa

Eduard Popa
16.01.2018

liga 1 levi szijarto operatie

Ambițiile la promovare ale celor de la CSM Ploiești au primit o lovitură serioasă. Asta după ce veteranul Levente Szijarto a suferit o accidentare gravă și va rata restul sezonului.

Szijarto a suferit o accidentare care îl va ţine departe de parchet până la sfârşitul acestui sezon. Levi a suferit o ruptură de menisc şi ligamente la unul din genunchi şi, de comun acord, s-a decis să nu se mai prelungească înţelegerea care era scadentă la 31 decembrie 2017.

În locul lui oficialii prahoveni au ales să îl aducă pe veteranul Eugeniu Melnic, ultima oară la Phoenix Galați, și pe tânărul Tudor Arteni de la Colegiul Național Aurel Vlaicu.

Cei doi jucători vor debuta pentru CSM Ploieşti duminică, atunci când, de la ora 15.00, este programat meciul din deplasare, cu ABC Athletic Constanţa, din prima etapă a fazei semifinale a campionatului.

*foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!