Stiri Liga I Masculin

Liga 1 Masculin. Cuza Sport Brăila se impune pe terenul Universității Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.03.2017

CS Cuza Sport Brăila și-a trecut în cont al doilea succes din tot atâtea jocuri susținute în faza semifinală a Ligii 1 la baschet masculin. Sportivii pregătiți de Cătălin Ștefănescu și Mircea Totolici au învins în Sala Polivalentă ce va găzdui EuroBasket 2017 pe Universitatea Cluj-Napoca, scor 61-59.

Partida a început sub semnul echilibrului, iar după primele 10 minute oaspeții beneficiau de un avantaj minim, 18-17. Brăilenii au pus stăpânire pe joc și s-au distanțat la 12 puncte la finalul primei reprize, scor 42-30. Reveniți mult mai mobilizați de la cabine, clujenii pregătiți de Mihai Racovițan și Răzvan Cenean au înscris 16 puncte și au încasat doar 4, pentru a relansa meciul. Sfertul decisiv a început de la egalitate și s-a încheiat cu victoria la două puncte a Clubului Sportiv din Brăila, 61-59.

De la învingători Căpușan a înscris 16 puncte, Iliescu 11, Damian 9, Țelinoiu 6, Movileanu 6, Sandu 6, Voiculeț 5 și Nemanja Petrovic 2. Pentru U Cluj cel mai bun marcator a fost Berculescu cu 10 puncte, Vida 9, Abu Teir 9, Steff 8, Nuna 8, Șerban 6, Szabo 6 și Cherecheș 3. În continuare la brăileni lipsește pivotul sârb de 2.14, Ratko Petric, accidentat de două săptămâni la deget.

După acest rezultat Cuza Sport are un bilanț de 3 victorii și o înfrângere în timp ce Universitatea a acumulat 2 victorii și 4 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!