Stiri Liga I Masculin

Liga 1M. Bogdan Nicolescu: „Sunt încrezător în puterile noastre”

Paul Olar

Paul Olar
14.05.2015

Știința București a cedat confruntarea inaugurală de la Turneul Final al Ligii I. Gruparea pregătită de Eugen Ilie s-a văzut înfrântă de Dinamo București, scor 79-75.

Într-un scurt interviu acordat site-ului Total Baschet, Bogdan Nicolescu explică eșecul trupei sale. „Bobe” recunoaște că adversarii au fost mai limpezi și se gândește deja la întâlnirea de astăzi cu Phoenix Galați.

Cum ți s-a părut duelul cu Dinamo?

Meciul cu Dinamo a fost unul foarte greu, de la început până la sfârșit. Cred ca noi ne-am dorit mai mult victoria, dar datorită unor decizii discutabile de arbitraj și a procentajului mai bun al adversarului a trebuit sa ne recunoaștem învinși.

Ce a lipsit Științei pe final?

Cred că faptul că a trebuit sa revenim de la -10 puncte a contat mult, oboseala acumulată punându-și poate amprenta asupra aruncărilor noastre.

Ce ne poți spune despre decisivul cu Phoenix de astăzi?

Ne așteaptă un meci si mai greu. Urmează să jucăm împotriva unei echipe foarte bune și agresive, dar și împotriva publicului. Eu sunt însă încrezător în puterile noastre și stiu că dacă vom fi uniți putem să ieșim învingători.

*Foto: Facebook Știința București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!