Stiri Liga I Masculin

Liga 1M - Dinamo Bucureşti trece fără probleme de Miercurea Ciuc

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.04.2015

Burrus a fost din nou un om de bază al dinamoviştilor. Foto: Răzvan Păsărică

CS Dinamo Bucureşti şi CSM VSKC Miercurea Ciuc şi-au dat întâlnire, vineri dupămasă, la Sala Sporturilor Dinamo din Capitală. Partida a contat pentru etapa a 7-a a fazei semifinale din cadrul Ligii I la baschet masculin şi s-a încheiat cu victoria clară a formaţiei gazdă, scor 93-60. Scorul pe sferturi a fost 25-15, 30-14, 20-22, 18-9.

Confruntarea a fost una fără istoric, echipa oaspete aflându-se la conducere doar în primul minut al jocului. Dinamoviştii au pus stăpânire pe ritmul jocului şi s-au distanţat rapid la o diferenţă confortabilă, scor 55-29 după primele 20 de minute. Cel mai echilibrat sfert a fost al treilea, adjudecat de către oaspeţi, însă în cele din urmă diferenţa a crescut la peste 30 de puncte.

Radu Paliciuc a fost cel mai bun marcator al gazdelor cu 24 de puncte, 4 recuperări şi 5 mingi câştigate pentru 30 de unităţi la eficienţă în timp ce Antwan Burrus a adăugat 21 de puncte şi 6 recuperări tot pentru 30 de unităţi la eficienţă. De la Miercurea Ciuc s-a remarcat Baczo Balazs, fiind liderul echipei la toate capitolele, exceptând recuperările ofensive. El a terminat jocul cu 27 de puncte, 5 pase decisive, 7 recuperări, dar şi 7 mingi pierdute pentru 27 de unităţi la eficienţă.

În urma acestui rezultat Dinamo Bucureşti este calificată matematic la faza finală a competiţiei.

Întreaga statistică poate fi consultată aici

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!