Stiri Liga I Masculin

Liga 1M. Liviu Rotariu: „Cred că putem produce surpriza dacă vom juca agresiv”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.05.2015

Poli Iași, Phoenix Galați, Dinamo și Știința București încep azi lupta pentru promovarea în Liga Națională. Pe parcursul a 3 zilei, cele 4 formații se vor duela pe rând fiecare cu fiecare pentru cele 2 locuri care duc pe prima scenă a baschetului masculin românesc.

Din punct de vedere statistic, gruparea din Iași pleacă cu ultima șansă la turneul de la Galați, lucru de care este conștient și baschetbalistul Liviu Rotariu, însă acesta ne-a declarat că, echipa sa are forța necesară să producă surpriza. 

„Din punctul meu de vedere Galațiul și Dinamo au primele șanse la promovare în LNBM. Principalul nostru obiectiv este acela de a juca cât mai bine în fiecare meci. Suntem conștienți că ne așteaptă 3 meciuri foarte grele și știm că plecăm cu ultima șansă, dar cred că putem produce surpriza dacă vom juca agresiv, atât pe faza ofensivă, dar mai ales pe faza defensivă”, a spus Rotariu într-o declarație acordată site-ului TotalBaschet

Poli Iași a avut 8 meciuri în acest sezon în fața adversarelor de la Turneul Final, reușind să se impună o singură dată, în fața celor de la Știința București. Ieșenii vor avea un duel de foc în prima zi a turneului de promovare, urmând să dea piept cu Phoenix Galați, echipă cu un singur eșec la activ în tot sezonul. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!