Stiri Liga I Masculin

Liga 1M - Phoenix Galaţi ajunge la opt victorii consecutive

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.04.2015

Foto: Dragoş Saca

CS Phoenix Galaţi continuă parcursul fără greşeală ajungând la opt victorii consecutive în faza semifinală a Ligii I la baschet masculin. Elevii lui Florin Nini au învins, pentru a doua oară, pe Ştiinţa Bucureşti într-un joc ce a făcut parte din etapa cu numărul opt. Partida desfăşurată în devans la Sala Polivalentă din Galaţi s-a încheiat cu scorul de 83-65, gazdele impunându-se mai greu decât o arată scorul final. Pe sferturi a fost 21-22, 17-18, 18-13, 27-12. 

Primele douăzeci de minute s-au desfăşurat sub semnul echilibrului. Ambele formaţii au alternat la conducere, însă la finalul fiecărui sfert CSU Ştiinţa s-a aflat în avantaj. Repriza secundă a continuat în aceeaşi notă până în minutul 23, din acel moment gazdele s-au desprins uşor pe tabelă, scor 54-45 în minutul 27.  A urmat un parţial de 10-2 în favoarea bucureştenilor care au reintrat în joc. Asemeni meciurilor precedente, gălăţenii au pus piciorul pe pedala de acceleraţie în actul decisiv. Un parţial de 18-4 a pus capăt oricăror speranţe ale bucureştenilor care înregistrează 3-a înfrângere consecutivă.

De la gazde Iosif Pârlog a avut 22 de puncte, 8 pase decisive şi 4 recuperări fiind urmat de Brown cu 20 de puncte şi 11 recuperări pentru 26 de unităţi la eficienţă. De partea cealaltă Angel Santana a contribuit cu 19 puncte şi 17 unităţi la eficienţă.

În urma acestei victorii Phoenix are asigurată poziţia a 2-a în clasament, în timp ce Ştiinţa se luptă cu Iaşi şi Miercurea Ciuc pentru calificarea în faza următoare.

Statistica completă poate fi accesată aici.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!