Stiri Liga I Masculin

Liga 1M - Rapid București trece pe teren propriu de Universitatea Cluj

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.03.2017

Rapid București s-a impus duminică, în Sala Giulești, în fața celor de la Universitatea Cluj, la 14 puncte diferență, scor final 73-59, într-un meci din cadrul etapei a 3-a a fazei semifinale a Ligii 1 de Baschet Masculin

În urma acestei victorii obținute în fața ardelenilor, gruparea din Giulești a ajuns la un bilanț activ în clasamentul fazei semifinale de 4 meciuri câștigate, 2 pierdute și 10 puncte acumulate, fiind în acest moment pe podium. 

De cealaltă parte, clujenii au pierdut ambele meciuri jucate până în prezent în faza semifinală, cu Rapid și Iași, contabilizând un total de 2 meciuri câștigate și 5 pierdute cu 9 puncte la activ. 

Rapidiștii se vor deplasa în runda următoare în fieful „lanternei roșii”, VSKC Miercurea Ciuc, în timp ce ”U” Cluj va sta. Apoi, peste două runde, giuleștenii vor avea parte de o deplasare dificilă la Iași, în timp ce Clujul se va deplasa la București pentru disputa cu CN „Aurel Vlaicu”. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!