Stiri Liga I Masculin

Liga 1M. Vlad Popovici: „Avem un lot mai subțire, dar sperăm să putem compensa prin omogenitate”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.05.2015

Vlad Popovici, componentul formației Politehnica Iași, a prefațat pentru TotalBaschet Turneul Final de Promovare din Liga 1, competiție în care se va duela pe rând cu Phoenix Galați, Dinamo București și Știința București. Tânărul baschetbalist a recunoscut faptul că, echipa sa pornește cu ultima șansă în cadrul acestui turneu, dar asta nu înseamnă că ieșenii nu vor trage la victorie în fiecare meci în parte. 

„Obiectivul echipei a fost calificarea la Turneul Final, însă noi vom încerca să promovăm în LNBM. Personal, mă aștept ca cele 3 meciuri să fie foarte dificile deoarece avem un lot mai subțire în comparație cu celelalte echipe, dar sperăm să putem compensa prin omogenitate. Conform statisticilor, Phoenix și Dinamo pornesc ca favorite, însă este Turneul Final și orice se poate întâmpla. Suntem conștienți că pornim cu șansa a doua în fiecare partidă, însă acest lucru poate fi și un atuu. Cert este că vom juca la victorie în fiecare partidă, iar dacă fiecare dintre noi va da totul pe teren, sunt convins că avem puterea să facem o surpriză frumoasă”, ne-a declarat Popovici. 

Poli Iași va întâlni în prima zi de competiție chiar gazda Turneului Final, Phoenix Galați, într-un meci care va debuta la ora 17:30.

*Foto: Radu Roșca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!