Stiri Liga I Masculin

Liga I: Prima victorie pe teren propriu pentru CSM Ploiești

Eduard Popa

Eduard Popa
29.10.2017

csm ploiesti

CSM Ploiești a câștigat al doilea duel din acest sezon de Liga Întâi. După victoria din prima rundă cu CSO Voluntari, elevii lui Cătălin Burlacu au avut iarăși un meci dificil, de data aceasta pe teren propriu împotriva celor de la echipa-satelit a lui BC Mureș.

A fost o misiune dificilă pentru ploieșteni, care s-au impus la numai două puncte, scor 78-76. Scorul pe sferturi a fost 27-24, 18-17, 13-12, 20-23.

Cei mai buni marcatori ai prahovenilor au fost Cătălin Burlacu, cu 19 pct, Levi Szijarto – 18 pct, Angel Santana – 14 pct și Adi Tudor 12 pct. De partea cealaltă au impresionat jucătorii care se află în lotul echipei mari ai mureșenilor: Borșa cu 29 de pct, David Engi – 18 pct și Kilyen – 17 pct.

CSM Ploiești reușește astfel a doua victorie în Liga 1, după ce în prima etapă a trecut de CSO Voluntari, scor 72-60. În schimb, BC Mureș a încasat încă o înfrângere la limită după ce a pierdut pe teren propriu cu U-BT 2, scor 84-80.

Din grupa celor două echipe mai fac parte CS Universitar Brașov și CSU 2 Sibiu. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!