Stiri Liga I Masculin

Liga I, TSF Seria 1 - Sandu, Biasutti și Bărăgău, prestații excelente în victoria cu CSU Galați

Marius Petri

Marius Petri
18.05.2014

CSU Știința București s-a calificat în turneul final al Ligii I de baschet masculin în urma unui bilanț fără cusur în faza semifinală, în care a acumulat 3 victorii în tot atâtea partide. În ultima zi a turneului desfășurat la Miercurea Ciuc, baschetbaliștii antrenați de Sorin Hartman au trecut la pas de CSU Galați cu scorul de 100-61.

Principalii artizani ai acestui succes au fost Bogdan Sandu, Vladimir Biasutti și Cezar Bărăgău. Primul s-a remarcat printr-o evoluție foarte eficientă, acumulând 19 puncte și 23 de recuperări în cele 27 de minute în care a fost prezent pe parchet. Biasutti a încheiat meciul cu cele mai multe puncte marcate, 28, cu un procentaj de 100% la aruncări libere. Acesta a mai contribuit cu 4 mingi culese de sub panou și o pasă decisivă. Nu în ultimul rând, Cezar Bărăgău a ieșit în evidență datorită celor 24 de puncte înscrise și a celor 8 recuperări, reușind și un capac și o intercepție.

În ceea ce privește gruparea gălățeană, Alin Olaru, singurul integralist al formației dunărene, a acumulat 22 de puncte și 5 recuperări, fiind cel mai bun baschetbalist al echipei sale. Acesta a mai acumulat 2 intercepții, un capac și 3 mingi pierdute, distribuind și 2 pase decisive.

*foto: Sportfoto Press

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!