Stiri Juniori U17 Masculin

Liga Națională de Babybaschet și Minibaschet va avea loc la Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
18.12.2015

Orașul Cluj-Napoca va organiza, în vara anului viitor, Liga Națională de Babybaschet și Minibaschet.  Turneele vor avea loc între 26 iunie și 16 iunie, terenurile urmând a fi amplasate la Liceul Teoretic “Onisifor Ghibu”, respectiv în parcarea Centrului Comercial Polus.

”Ne bucurăm că am reușit să obținem organizarea Ligii Naționale de Babybaschet și Minibaschet 2016. Este pentru prima dată când orașul nostru organizează acest eveniment și sper să ne ridicăm la nivelul așteptărilor, astfel încât toate cluburile care vor veni din România să fie foarte mulțumite! Mă refer la condițiile de cazare, masă, transport și cele două baze pe care le vom pune la dispoziție, cu 11-12 terenuri. Probabil vom avea și terenuri sintetice, iar în condiții de ploaie fie vom avea corturi, fie vom intra în 10 săli de sport din zonă în care se va putea desfășura competiția. Vom încerca să ridicăm puțin standardul competiției, alături de Federația Română de Baschet, căreia îi mulțumim pentru încredere! Vom delega un comitet de organizare, vom semna în următoarea perioadă parteneriatele și contractele ferme, astfel încât, în cea mai scurtă perioadă de timp, vom anunța public persoana din comitetul de organizare care se va ocupa de cazare, de transport”, a declarat Mircea Cristescu, pentru u-bt.ro.

*Foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!