Stiri Juniori U17 Masculin

Liga Națională de Minibaschet, masculin, LIVE pe internet

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.07.2017

După ce săptămâna trecută echipa Sportul Studențesc a cucerit titlul național la Minibaschet feminin, începând cu ziua de luni, 3 iulie, a debutat și întrecerea băieților U12. 

La startul Ligii Naționale de Minibaschet masculin 2017 s-au înscris 77 de echipe din întreaga țară care se vor lupta pe parcursul unei săptămâni pentru cele trei medalii puse în joc. La fel ca toate celelalte competiții de la Mangalia și meciurile băieților U12 vor fi transmise în direct pe internet, accesând acest LINK

Dacă ieri partidele s-au desfășurat în condiții foarte bune din toate punctele de vedere, astăzi, meciurile din cadrul sesiunii de dimineață au fost amânate până în jurul orelor 16:00 din cauza condițiilor meteo nefavorabile. 

*Foto: Federatia Romana de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!