Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lista accidentaților de la CSM CSU Oradea s-a mărit după meciul cu U-Banca Transilvania

Valentin Todea

Valentin Todea
05.05.2016

CSM Oradea a ieșit învingătoare din primul duel al semifinalei Ligii Naționale de Baschet Masculin cu U-BT Cluj-Napoca, scor 72-71. Întâlnirea din Arena „Antonio Alexe” a avut și o urmare negativă pentru bihoreni, Uros Lucic accidentându-se după aproximativ 4 minute de joc. Sârbul a început meciul ca titular și a adunat până atunci o intercepție, fiind înlocuit de Martin Zeno, un alt jucător ce s-a confruntat cu probleme medicale în ultimul timp. Baschetbalistul cu numărul 11 din echipa Oradiei nu a mai revenit pe parchet până la final, fiind suspect de ruptură musculară. Deocamdată nu se știe cât va absenta acesta, însă cu siguranță nu va evolua în meciul 2 împotriva clujenilor.

Infirmeria echipei antrenate de Cristian Achim mai adaugă astfel un jucător, Radovan Markovic și Nemanja Barac fiind ceilalți doi sportivi indisponibili. „Rade” a suferit o accidentare în cel de-al doilea meci din sferturile campionatului cu Phoenix Galați și va mai lipsi cel puțin două săptămâni. Barac a fost readus la echipă în urma leziunii ce l-a afectat pe Markovic, însă a fost la rândul lui lovit de o accidentare, petrecută chiar la meciul revenirii, și anume prima partidă de la Galați din play-off.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Probleme
    Si totusi aici este o problema avand in vedere ca Achim utilizeaza o rotatie destul de mare, 9-10-11 jucatori, in care doar Franklin este nevoit sa joace peste 25 min. Cu toate astea si sezonul trecut dar si in acesta accidentarile se tin lant. Poate preparatorul fizic, daca exista, nu este OK, poate procesul de recuperare de dupa efort nu se face corespunzator.

    cu 7 ani în urmă (05.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Singurul la care se poate pune problema de pregatire poate fi Lucic, in rest Rade a aterizat rau, Barac i-a sarit genunchiul iar la Zeno i-a cazut Adamovic peste glezna.

    cu 7 ani în urmă (05.05.2016)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Barac
      Eu cred ca si Barac a fost fortat putin cand a fost aruncat in joc dupa 2-3luni in care nu a jucat si nu se stie cum s-a pregatit pt ca plecaee de la Oradea, dupa cate imi amintesc. Sa nu uitam de accidentarile lui Tibarna, de problemele lui Mandache din ultimul timp...

      cu 7 ani în urmă (05.05.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!