Stiri Cupa României Masculin

Liviu Puicu: “Gallimore a reziliat contractul cu noi pe motive medicale”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
30.09.2012

                                         

Duminică, 30 septembrie CSM Bucureşti a pierdut confruntarea cu U Mobitelco BT Cluj Napoca, clujenii reuşind să se califice în sferturi, cu scorul 87-69. După acest eşec managerul de la CSM Bucureşti, Liviu Puicu a declarat că nu lipsa omogenităţii a dus la această înfrângere.

"Nu cred ca e vorba de omogenitate, vorbim de CSM egal accidentări la un debut de campionat, se pare că pregătirea unor jucători care au venit mai târziu nu a fost una care să fie acceptată şi de organismul lor. Avem în continuare accidentări ale unor jucători importanţi, ca şi Garry Gallimore, Damjan Kandic, jucători importanţi care fac parte din primii cinci ai echipei, Virgil Căruţaşu, pe care îl domină o răceală, astfel având 3 jucători mai puţini în angrenajul echipei, se simte."

Referitor la nevoia unui pivot în echipă, Liviu Puicu a declarat că este puţin cam târziu.

“Este foarte târziu să vorbim despre o înlocuire de genul ăsta,  defapt nici nu a început campionatul oficial, noi avem lipsă un jucător, Gallimore a reziliat contractul cu noi pe motive medicale, fapt pentru care trebuie să găsim o opţiune bună pe extremă, care trebuie să fie un jucător de caracter şi echipă.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!