Stiri

Lou Williams a fost numit rezerva anului în NBA

Paul Olar

Paul Olar
21.04.2015

Lou Williams a fost desemnat rezerva anului în NBA. Baschetbalistul a ajutat-o pe Toronto Raptors să se califice în postsezon, devenind primul om al canadienilor ce primește distincția amintită.

Măsurând 1.85 de m, Williams activează pe postul de fundaș. El a contabilizat 80 de prezențe în actuala stagiune, remarcându-se cu medii de 15.5 puncte, în 25 de minute petrecute pe parchet. Lou s-a luptat pentru trofeul de rezervă a anului cu Isaiah Thomas de la Boston Celtics.

Williams a primit 78 de voturi, respectiv 502 puncte din partea oamenilor de baschet americani. În schimb, Thomas a totalizat 33 de voturi și 324 de puncte. În cursă s-a mai aflat și Jamal Crawford, legitimat la Los Angeles Clippers.

Lou este născut pe 27 octombrie 1986. El evoluează în NBA din 2005, când a fost draftat de către Philadelphia 76ers.

*Foto:  Rocky Widner/Getty Images

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate