Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Louis Darby: "Presiunea este acum pe echipa gazdă. Noi vom încerca să câștigăm"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
24.04.2014

Louis Darby a vorbit înainte de cele două jocuri pe care Energia le va disputa în fața lui CSU Ploiești în seria din cadrul primei faze a Play-off-ului.

Vom merge la Ploiești să jucăm la fel de tare, să continuăm munca pe care am depus-o în timpul cupei. Am făcut două jocuri foarte bune acolo. Mergem să ne jucăm șansa, mai ales că presiunea este acum pe echipa gazdă. Noi vom încerca să câștigăm.

Întrebat despre viitorul său la încheierea acestei stagiuni, americanul a răspuns că nu se gândește încă la acest lucru.

Nu m-am gândit la ce voi face în următorul sezon. Acum mă gândesc doar la meciurile din play-off. Este un test pentru fiecare jucător. Nu am nicio ofertă de la nicio echipă. Aceste treburi se întâmplă de obicei în vară, a declarat Darby, conform csenergia.ro.

Energia Rovinari și CSU Asesoft se întâlnesc vineri și sâmbătă, la Sala Olimpia, ambele partide urmând să înceapă la ora 20:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!