Stiri Juniori U20 Masculin

Lucian Chirof, record de puncte marcate într-un meci la turneele semifinale

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
17.03.2013

Lucian Chirof

Lucian Chirof  a marcat 37 de puncte în meciul pierdut de echipa sa în faţa celor de la BC Timişoara cu scorul de 61-79. Astfel, Chirof devine jucătorul cu cele mai multe puncte marcate într-un meci la turneele semifinale.

Jucătorul piteşenilor fost liderul echipei la eficienţă şi puncte marcate.

În 39 de minute petrecute pe parchetul de joc, Chirof a totalizat 37 de puncte. El a adăugat 10 recuperări, o pasă decisivă, o intercepţie, dar şi 3 posesii pierdute pentru un coeficient de 27 în dreptul eficienţei. A avut procentaj de 52.2% la aruncările de 2 puncte, 20.0% la trei puncte, respectiv 71.4% la linia de pedeapsă.

Campioana en-titre nu a reuşit să se califice la Turneul Final, cedând două din cele trei partide din serie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!