Stiri

Luka Doncic a ales o echipă de europeni alături de care ar juca împotriva Team USA

David Istrate

David Istrate
15.02.2019

În următoarele trei zile, în NBA are loc All Star Weekend, iar primul eveniment programat este Rising Stars. În acest meci, cei mai buni jucători aflați în primul sau al doilea sezon se vor duela într-un format interesant: Team USA vs. Team World. Una din vedetele echipei formate din baschetbaliști născuți în afara Statelor Unite este slovenul Luka Doncic.

Sportivul ce va împlini 20 de ani peste 12 zile a acceptat să răspundă întrebărilor pe care jurnaliștii sosiți la acest eveniment le aveau de adresat. Unul dintre reprezentanții presei l-a întrebat pe Luka Doncic care ar fi patru jucători europeni ce încă activează alături de care și-ar dori să joace împotriva Team USA.

Fără ezitare, superstarul lui Dallas Mavericks a spus primele două nume: Giannis Antetokounmpo și Nikola Jokic. Apoi, Doncic l-a selectat în echipă pe colegul său de la Mavericks, letonul Kristaps Porzingis și într-un final, l-a ales și pe Goran Dragic, coechipierul său de la echipa națională.

De-a lungul timpului, întotdeauna au existat discuții în baschet cu privire la diferența dintre Europa și SUA. De asemenea, o întrebare ce s-a pus mereu este dacă o echipă formată din cei mai buni baschetbaliști europeni ar putea să învingă o formație alcătuită din cei mai buni sportivi americani. Având în vedere rezultatele ultimelor competiții internaționale, este greu de crezut că Statele Unite ale Americii ar putea fi învinși de vreo adversară. Echipa națională nord-americană nu a mai pierdut o competiție din 2006, de când era înfrântă în semifinalele Campionatului Mondial de Grecia, scor 101-95.

Cu toate acestea, cu siguranță ar fi interesant de privit un duel între echipa aleasă de Doncic și Team USA. Între timp, fanii baschetului pot urmări în această noapte confruntarea dintre Team World și Team USA de la Rising Stars, aceasta urmând a fi transmisă în direct la Telekom Sport de la ora 4:00.

*foto: USA Today

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!