Stiri

Luka Doncic, prestație uluitoare în ultimul meci cu Houston Rockets (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
09.12.2018

luka doncic houston rockets

Luka Doncic a reușit o nouă prestație fabuloasă în partida câștigată de Dallas Mavericks, scor 107-104, în fața finalistei Conferinței de vest de anul trecut, Houston Rockets.

Internaționalul sloven a avut o prestație modestă, până în ultimele 3 minute ale partidei jucate cu Houston. Doncic avea 3/13 și 10 puncte până când a marcat 4/4 cu 11 puncte pentru a aduce Dallas de la 94-102 la 105-102. În total, Luka a adunat 21 de puncte și 7 recuperări. Wesley Matthews a marcat și el 21 de puncte, în timp ce DeAndre Jordan a strâns 12 puncte cu 20 de recuperări.

De partea cealaltă, James Harden a avut o linie statistică de 35 de puncte și 8 pase decisive, în timp ce Chris Paul a marcat și el 23 de puncte cu 8 pase decisive.

În acest sezon Luka Doncic are 18,2 puncte, 6,5 recuperări și 4,1 pase decisive pe meci, cu 38% de la 3 puncte. Aducerea internaționalului sloven a adus o adevărată gură de aer proaspăt pentru Dallas, care a strâns până acum 13 victorii și 11 înfrângeri.

De partea cealaltă, Houston Rockets se află într-o criză neașteptată, după ce anul trecut au câștigat sezonul regulat, cu 65 de victorii. Acum, Rockets au 11 victorii și 14 înfrângeri și se află doar pe locul 14. Cu toate acestea, echipa lui D’Antoni este la numai 2,5 meciuri de locul 8, care aduce calificarea în playoff, într-o conferință de vest de-a dreptul nebună, condusă în acest moment de Golden State Warriors (18-9), Oklahoma City Thunder (16-8) și Denver Nuggets (17-9).

*foto: thenewstribune

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Luka
    Absolut genial băiatul ăsta.Cred că Atlanta deja regretă că l-au dat la Dallas. La cum joacă nu cred că va rata rookie of the year.

    cu 5 ani în urmă (09.12.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate