Stiri

Lukoil Academic Sofia a trecut pe teren propriu de Dinamo Tbilisi

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.10.2017

În cel de-al doilea meci din Grupa E din FIBA Europe Cup, bulgarii de la Lukoil Academic Sofia au dispus pe teren propriu de georgienii de la Dinamo Tbilisi, scor final 73-70

Hristo Nikolov și colegii săi au controlat jocul în totalitate, după ce a câștigat primele 3 sferturi cu parțiale de 21-16, 13-12, respectiv 23-18. Ultimul act le-a revenit adversarilor din Georgia, care s-au impus cu un parțial de 24-16, încercând revenirea în joc, însă în cele din urmă victoria finală a fost a gazdelor la 3 puncte diferență, scor final 73-70. 

Principalii marcatori din echipa celor de la Lukoil au fost J. Knox cu 15 puncte, D. Pepper 14 și B. Avramov 12, în timp ce H. Nikolov, fostul jucător al Clujului, a marcat 7 puncte. De cealaltă parte, de la Dinamo Tbilisi s-au evidențiat B. Lavell Lafrey cu 21 de puncte și L. Patsatsia cu 20. 

După rezultatul din Bulgaria și victoria celor de la U-BT, 90-69, pe teren propriu cu Istanbul BBSK, clujenii și cei de la Lukoil Academic Sofia ocupă primele două poziții în grupă, în timp ce Dinamo Tbilisi și turcii sunt pe 3, respectiv 4. 

În runda secundă, adică săptămâna viitoare, U-BT va juca în Georgia cu Dinamo Tbilisi, în timp ce Istanbul BBSK și Lukoil Academic Sofia se vor duela în capitala Turciei. 

*Foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!