Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lupta pentru ultimul loc din semifinalele LNBM continuă azi la Târgu Mureș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.04.2017

Play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin continuă cu ultimul sfert de finală rămas în picioare între BC Mureș Târgu Mureș și BC CSU Sibiu. Meciul 4 al seriei se dispută în această seară la Târgu Mureș cu începere de la ora 20:00, jocul fiind transmis în direct pe DigiSport 4. 

După primele 3 jocuri, CSU Sibiu conduce cu 2-1 la general și este la o victorie distanță de calificarea în semifinalele LNBM, acolo unde Steaua CSM EximBank București își așteaptă adversara. Primele două partide de la Sibiu au fost împărțite de cele două formații, meciul 1 fiind câștigat de CSU Sibiu cu 76-66, în timp ce BC Mureș l-a câștigat pe cel secund cu 75-54. Primul joc de la Târgu Mureș, al 3-lea al seriei, jucat joi, a fost de departe cel mai disputat din întreaga serie, băieții lui Dan Fleșeriu reușind să câștige la 2 puncte diferență, 89-87, asta la capătul unei reprize de prelungiri. 

Partida din această seară este importantă pentru ambele combatante, în special pentru BC Mureș, care dacă va ceda va părăsi play-off-ul în detrimentul galben-albaștrilor de pe Cibin. În cazul unei victorii târg-mureșene, atunci seria se va muta în decisivul de la Sibiu. 

Meciul 4 va fi arbitrat de o brigadă formată din Marius Ciulin, Mircea Șerban și Ciprian Ciocan, în timp ce comisar din partea Federației Române de Baschet va fi Radu Vaida. 

*Foto: Toth Csaba

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Intrebare
    Se transmite si on line de catre cei din Targu Mures?

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    On-line vs Digi Sport
    Dat fiind ca meciul se transmite pe Digi Sport 4 , o transmisie on-line organizata de club ar contraveni acordului Digi-FRB, implicit BC Mures ar putea fi penalizat.

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!