Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lupusavei surprinde Mediașul

Noémi Csiki

Noémi Csiki
10.10.2013

În partida dintre BC Mureș și Gaz Metan Mediaș din etapa a doua a LNBM, Silviu Lupusavei a reușit un joc bun, marcând patru coșuri de trei puncte în momente importante pentru BC Mureș. Prin seria marcată de el, mureșenii au reușit să se desprindă decisiv la acest meci, pe care l-au câștigat cu  scorul de 89-80.

În cele 15 minute jucate, Lupusavei a marcat 13 puncte (4 din 5 de trei și 1 din 1 liberă), a dat două pase decisive și nu a pierdut nicio posesie. Indicele lui de eficiență a ajuns la 14.

Deși nu s-a numărat printre cei mai eficienți jucători ai meciului, evoluția lui Lupusavei a surprins plăcut prin prisma faptului că mediile lui de anul trecut, atunci când juca la Oradea, erau de 5,7 puncte și 5,3 la eficiență. Din declarația lui Marcel Țenter de la conferința de presă de după meci reiese că Lupusavei a fost de fapt elementul-surpriză în jocul mureșenilor, singurul jucător care a arătat mai mult decât se aștepta de la el.

El a beneficiat și de șansa primită atunci când, în sfertul trei, Ciric a început să sângereze ușor datorită unei zgârieturi, iar arbitrii au insistat ca acesta să fie înlocuit. Atunci, Lupusavei a fost introdus în locul sârbului, și după ce a marcat de două ori de la distanță, Sekulovic l-a lăsat să joace un sfert întreg.

Rămâne de văzut dacă jocul lui la acest meci a fost un „incident izolat”, sau asistăm la o revenire în formă a jucătorului Silviu Lupusavei, sub îndrumarea lui Srecko Sekulovic.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    surprinsi?
    pai acum 2 ani a avut in sala de la medias 7/9 aruncari de la 3 pct.Plus alte meciuri bune castigate si datorita contributie lui consistente.Este un jucator de moral as indrazni sa zic,dar daca i se acorda sansa si respect(incredere )este de ajutor echipei.La noi in retur Achim a decis din motive de el stiute sa nu mai apeleze la serviciile lui(este parerea mea nu vreau sa intru in polemica cu nimeni)de aceea au scazut procentajele.Eu am incredere in el si daca si voi aveti cu singuranta veti fi multumiti de aportul lui,Bafta Silviu si demonstreaza-le tigrilor ca nu la intamplare te-a ales Sekulovic.

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    Lupu
    a facut meciuri slabe pe final de sezon sau Achim nu il mai folosea, de aceea au fost surprinsi.Marcel stia foarte bine ce poate,nu si-a facut tema de data asta!iar Ivanovici juca impotriva fostei echipe , deci motivatia de care spuneam!

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!