Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Măsuri de ordine sporite la duelul dintre BC Mureș și CSU Atlassib Sibiu

Paul Olar

Paul Olar
03.03.2015

Oficialii echipei BC Mureș Târgu Mureș nu au uitat incidentele de la confruntarea cu CSU Atlassib Sibiu, din primăvara anului trecut. Prin urmare, site-ul bcmures.com anunță faptul că încleștarea de mâine cu „vulturii” va avea măsuri sporite de ordine.

„Tratăm totul cu o importanță deosebită, mai ales din prisma celor întâmplate anul trecut, cu manifestările xenofobe și naționaliste ale galeriei din Sibiu, pentru care s-au făcut demersurile necesare la timpul potrivite. S-au luat măsuri disciplinare, fiind vorba și de amenzi sau penalizări. Pe această cale rog spectatorii să încerce să prevină astfel de manifestări și absolut orice se sesizează vizual să fie anunțate organele de ordine. Vor fi jandarmi suplimentari, vor fi controale drastice la intrare. Clubul din Sibiu a anunțat că nu are galerie la meciul de mâine, deci sectorul nu va fi rezervat lor”, a declarat Cornel Lungu, potrivit sursei amintite anterior.

Duelul BC Mureș vs CSU Atlassib Sibiu este programat miercuri, 4 martie, cu începere de la ora 19:30.

Citiți și:

BC Mureş: "Târgu Mureş a dat dovadă că este un oraş civilizat, nerăspunzând la provocările fanilor sibieni"

Comunicat de presă CSU Atlassib Sibiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Attila :

    Inteligent
    Remarc inteligenta deosebita a celor de sub bannerul foarte civilizat.Ei sigur ca stiu despre ce scriu(pe banner).Secolul XXI tara civilizata.

    cu 9 ani în urmă (03.03.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe csaby15 :

    Galerie
    O galerie de huligani !!!!

    cu 9 ani în urmă (04.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!