Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

MVP, etapa a XIX-a: Mladen Jeremic

Eduard Popa

Eduard Popa
09.03.2018

BC SCM Timișoara a reușit o nouă victorie de prestigiu în etapa a XIX-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

De data aceasta elevii lui Tudor Costescu au reușit să treacă de CSM CSU Oradea, scor 86-74. Etapa trecută am decis să îi dăm distincția de MVP al etapei lui Andrei Mandache, după victoria obținută de Oradea în fața lui U-BT. Asta în ciuda revenirii de senzație a Timișoarei în fața Stelei, de la -25. În etapa a XIX-a Mladen Jeremic ne-a demonstrat că ar fi meritat MVP-ul etapei și runda precedentă și a fost cel mai bun om al partidei în duelul câștigat la Sala Constantin Jude.

Jeremic a reușit 17 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive, pentru +18 indice al eficienței. În actuala stagiune, Mladen a adunat medii de 16,2 puncte, 3,3 recuperări și 3,2 pase decisive pe întâlnire, fiind unul dintre cei mai constanți jucători ai Timișoarei.

Alte performanțe notabile ar fi Adrian Diaz, de la BC SCM Timișoara, cu 16 puncte off the bench în numai 23:51 minute, Monyea Pratt pentru CSU Sibiu, în victoria în fața lui SCM U Craiova, scor 79-72, partidă în care a reușit 14 puncte și 11 recuperări și noua achiziție a Timbei, Damjan Kandic, care a strâns 28 de puncte și 8 recuperări în victoria în fața lui Poli Iași.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!