Stiri

MZT Skopje cucerește SuperCupa în Macedonia. Danilo Mijatovic printre remarcați

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.09.2015

MZT Skopje a deschis sezonul cu un trofeu cucerit. Echipa condusă de Ales Pipan a câștigat SuperCupa Macednoniei în fața lui Rabotnicki Skopje.

Rabotnicki a fost echipa care a început mai bine și după 10 minute de joc se afla în avantaj, scor 19-16. MZT Skopje a pusapoi stăpânire pe joc, câștigând toate cele trei sferturi rămase. Cu procentaje mai bune din acțiune, formația la care evoluează Danilo Mijatovic (fost jucător la Timba Timișoara) și-a creat un avantaj important înaintea ultimului sfert, scor 64-48. În ultimul act tot MZT Skopje a evoluat mai bine făcând ca diferența să ajungă la un maxim de 21 de puncte. După 40 de minute joc scorul partidei dintre MZT Skopje și Rabotnicki a fost de 81-62.

Danilo Mijatovic a fost aprope de perfecțiune pentru MZT Skopje. Fostul jucător al Timbei Timișoara a terminat cu 16 puncte, 6 recuperări, 3 minigi pierdute și o intercepție dar fără ratare la capitolul aruncări, 6/6 de la 2 puncte, 1/1 de la 3 puncte și 1/1 de la linia de libere.

Marko Simonovski a fost cel mai bun marcator al partidei cu 17 puncte iar Gjorgje Drenovac a contribuit cu 13 puncte MZT Skopje în timp ce Marko Lukovic a adăugat 12 puncte.

La Rabotnicki căpitanul Dimitar Mirakovski a fost principalul artizan cu 16 puncte și 5 pase decisive. Bojan Krstevski l-a secondat cu 15 puncte și 5 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!