Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Maikel Lopez: „Sepsi este o echipă foarte valoroasă. Muncim să o batem, altfel nu ar mai avea rost să fim aici”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
29.01.2019

CSM Satu Mare s-a impus la finalul săptămânii trecute cu FCC ICIM Arad, scor 78-62, în etapa a 6-a din Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Sătmărencele au condus tot meciul, dar în prima repriză au fost momente când oaspetele s-au apropiat. Antrenorul Maikel Lopez a spus după acea partidă că a lipsit ceva în jocul echipei sale și a vorbit și despre confruntarea cu campioana, de sâmbătă.

„A fost un meci dificil împotriva unei echipe care recent s-a întărit cu o jucătoare foarte bună (n.r. Destiny Williams). Am pregătit meciul toată săptămâna, dar parcă a lipsit ceva în joc, tupeul, încrederea. Totuşi, ICIM este o echipă care şi-a schimbat jocul, aruncă bine de la distanţă. Urmează meciul cu Sepsi. Tot campionatul înseamnă un drum lung. Contează mult playoff-ul, dar şi Cupa României. Sepsi este o echipă foarte valoroasă. Dar noi muncim să o batem, altfel nu ar mai avea rost să fim aici. Ne vom dărui pe teren, vrem să oferim publicului o victorie”, a declarat Maikel Lopez, conform informatia-zilei.ro.

Partida cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe va fi a 4-a consecutivă pentru sătmărence la sala LPS, după ce meciul cu arădencele a fost mutat pe terenul vicecampioanei, pentru că sala din Arad era ocupată. Alb-roșiile au patru victorii la rând pe propriul teren în Grupa Roșie. Singura lor înfrângere în a doua fază a sezonului regulat a fost cea din deplasare, de la Târgoviște.

CSM Satu Mare a cedat în acest sezon un singur meci acasă, în ultima etapă a primei faze a campionatului, în fața deținătoarei titlului. ACS Sepsi SIC câștiga cu 64-60 pe terenul rivalei la titlu în 19 decembrie, fiind singura echipă care a plecat cu puncte de la sala LPS.

A treia confruntare stagională între cele două finaliste din sezonul trecut va avea loc sâmbătă, 2 februarie, de la ora 18:00, în etapa a 7-a, cea care încheie turul din Grupa Roșie.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!