Stiri

Maksym Pustozvonov, pus pe liber de echipa lui Cleveland Cavaliers din NBA G-League

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.03.2018

Maksym Pustozvonov și-a încheiat aventura la Canton Charge, echipa lui Cleveland Cavaliers din NBA G-League. El a fost pus pe liber pentru a-i face loc lui Dayshon Smith, jucător care a jucat ultima dată în Asutralia, după ce a absolvit la University of Dayton.

Pustozvonov a jucat în acest sezon 20 de meciuri pentru Canton Charge, unul ca titular. El a acumulat medii statistice de 2.7 puncte și 1.6 recuperări cu un procentaj de 33.7% din acțiune în 11.9 minute petrecute în medie pe meci.

În vârstă de 30 de an, Maksym Pustozvonov a jucat doar în Ucraina și România până la aventura din Statele Unite ale Americii. Extrema de 2.01 metri a trecut pe la BC Kiev, Azovmash, BC Donetsk, Budivelnyk, Dynamo Kiev, BCM U Pitești și U BT Cluj-Napoca. Pustozvonov este campion și câștigător al cupei atât în Ucraina cât și în România, în 2015 cu Budivelnyk Kiev și în 2017 cu U BT Cluj-Napoca.

Maksym Pustozvonov se poate lăuda cu prezența la FIBA Basketball World Cup 2014 alături de naționala Ucrainei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!