Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Manuel Rodriguez: „Întâlnim cea mai puternică echipă din campionat”

Eduard Popa

Eduard Popa
28.10.2017

manuel rodriguez csu alba iulia

CSU Alba-Iulia va primi pe teren propriu campioana Sepsi Sic Sfântu Gheorghe, în etapa a cincea a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Antrenorul gazdelor, Manuel Rodriguez, care a obținut două victorii din tot atâtea partide, se arată fericit de felul în care echipa sa arată înainte de duelul cu Sepsi.

”După o săptămână extrem de dificilă, cu două partide grele la Brașov zilele acestea am avut timp să lucrăm din greu și să încercăm să îmbunătățim multe aspecte ale jocului nostru, dar de asemenea să pregătim bine meciul de sâmbătă împotriva campioanei en-titre a României. Văd o tot mai mare schimbare a mentalității echipei, iar sportivele înteleg pe zi ce trece tot mai bine ceea ce le cer și care trebuie să fie filosofia noastră de joc în acest sezon. Consider că recuperăm foarte bine prima lună în care pregătirea echipei nu a fost cea corectă, e o creștere vizibilă în atitudine și joc, dar evident că mai avem mult de lucru”

, a spus tehnicianul spaniol pentru Ziarul Unirea.

Rodrigues a ținut să laude echipa oaspete, pe care o consideră cea mai bună echipă din campionat.

“Vom juca împotriva unui adversar extrem de puternic, consider eu că este cea mai puternică echipă din acest moment din Liga Națională din România, care are două sportive de înaltă valoare pe fiecare poziție. Sepsi e formația care înscrie cele mai multe puncte din ligă, medie de 82 pe meci, dar face și cele mai multe recuperări, ceea ce ne arată ce potențial poate atinge această formație. Nu aș putea nominaliza o anume sportivă de la Sepsi care să ne pună cele mai mari probleme, deoarece au un roster atât de complet. Însă cu siguranță cu cea mai bună marcatoare a lor, Tyaunna Marshall, care înscrie circa 20 de puncte pe meci, asistată de Wallace și Fontaine, cu medii de 17 puncte pe meci, dar și veterana Marina Kress și versatila Hamilton-Carter au șansa clară de a câștiga titlul în acest sezon. Cu toate acestea noi jucăm pe propriul teren, o să avem suporterii aproape și vom încerca să luptăm pe parcursul celor 40 de minute și să le oferim un spectacol pe cinste”.

Duelul dintre CSU Alba Iulia și Sepsi Sfântu Gheorghe va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00.

*foto: 24horas

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!