Stiri

Manuel Rodriguez: „Brașovul a jucat mai bine, dar avem nevoie de același respect cu arbitrii la ambele coșuri”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
05.03.2018

Finala mică le-a revenit gazdelor cu 72-55, după ce și-au adjudecat toate cele patru sferturi. Antrenorul lui CSU Alba Iulia, Manuel Rodriguez, a fost ironic la conferința de presă de după meci.

Spanionul a criticat faptul că echipa sa a beneficiat de doar 4 libere în meciul cu Olimpia CSU, dar a recunoscut faptul că adversarele au jucat mai bine. 4-14 a fost raportul la aruncările de un punct.

„Felicitări Brașovului pentru că au jucat mai bine decât noi azi. A fost un meci dificil și greu. Ambele echipe au pierdut ieri, noi am pierdut azi. Senzația în ultimul meci nu a fost bună. Echipa a lucrat din greu la antrenamente, competitivă mai multe minute, dar am pierdut în ultimul. Am început ironic conferința, poate trebuie să întreb antrenorul Brașovului pentru că trebuie să privesc apărarea.

A fost o diferență foarte rea la nivelul arbitrajului. Astăzi am aruncat doar 4 aruncări libere tot meciul. Pentru mine este greu să explic jucătoarelor ce se întâmplă, de ce la un coș e fault și la celălalt nu e. Dar nu e o scuză. Sigur că Brașovul a jucat mai bine, dar avem nevoie de același respect cu arbitrii la ambele coșuri. E bine pentru sponsori, pentru baschet, pentru fani când meciul e strâns. Nu înțeleg. Poate trebuie să întrebăm federația. Poate nu explic bine apărarea. Desigur că aceasta este ironie, Brașovul a jucat mai bine”, a declarat Manuel Rodriguez la conferința de presă de după finala mică.

Formația din Cetatea Unirii nu s-a regăsit în acest început de an când a avut probleme medicale și a abordat turneul final al cupei cu o rotație scurtă după despărțirea de două străine.  CSU a câștigat un meci din 10 (în campionat, cupă și CEWL) și a coborât de pe 4 pe 8 în campionat. Singurul succes de la intrarea în 2018 a fost cel de acasă cu Olimpia CSU Brașov, în CEWL, după trei reprize de prelungiri

Pentru CSU Alba Iulia urmează meciurile de la turneul grupei 6-9, în perioada 16-18 martie, la Oradea. În prima partidă adversarul va fi CS SCM Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!