Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Manuel Rodriguez: „Problemele externe afectează negativ echipa”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.03.2018

Formația din Alba Iulia a contat doar în primul sfert în partida de pe terenul campioanei, dar a pierdut ritmul în al doilea, când a marcat doar 2 puncte. Scorul final a fost 96-44 pentru ACS Sepsi SIC, care conduce cu 1-0 la general în primul tur de play-off.

Antrenorul lui CSU Alba Iulia, Manuel Rodriguez, a avut doar 6 jucătoare la antrenament și ne-a vorbit despre problemele de la echipă. Acesta nu mai poate conta pe jucătoarea cu cea mai mare medie de puncte, Ashley Morrissette.

„Sunt foarte mândru de jocul pe care echipa l-a practicat în primele 10 minute ale meciului. Cu un parțial de 22-20, am jucat față în față împotriva unei echipe mari ca Sepsi, așa că îmi felicit jucătoarele. Ele fac un efort deosebit să continue să joace și îndură multe probleme din afara jucătoarelor și a staff-ului tehnic, dar nu voi fi eu cel care vorbește despre ele și nu este obligația mea să le explic. Problemele externe afectează negativ echipa. Nu se putea face nimic mai bun împotriva lui Sepsi într-o săptămână în care ne-am antrenat doar cu 6 jucătoare din cauza problemelor pe care le-am menționat mai devreme. Și Morrissette a decis să părăsească echipa, fiind în acord unilateral cu clubul. Felicitări lui Zoran Mikes și echipei Sepsi pentru victorie, este întotdeauna o plăcere să joci în această sală, împotriva acestei echipe și a fanilor”, ne-a declarat Manuel Rodriguez.

CSU Alba Iulia a început să aibă probleme după trecerea în 2018. A fost acel prim meci pierdut pe teren la 4 puncte cu Olimpia CSU Brașov, dar formația din Cetatea Unirii a pierdut și punctul pentru înfrângere, la „masa verde”, după ce a folosit-o pe Cutaș, deși nu a fost achitată amenda pentru tehnic. Au urmat alte eșecuri în campionat, iar fosta vicecampioană a căzut pe 8, după ce a fost multe etape în primele patru.

Al doilea meci al seriei dintre locurile 1 și 8 se joacă marți, 27 martie, la Alba Iulia. Partida este programată de la ora 12.

*foto: CROW Security / Szigyártó Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!