Stiri

Marcel Țenter: ”S-ar spune că pornim din poziția de out-sider, dar asta numai pe hârtie!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.11.2012

marcel tenter

Marcel Țenter afirmă, înaintea partidei cu JDA Dijon, că echipa pe care o antrenează nu va fi tratată superficial de nicio adversareă din FIBA EuroChallenge deoarece a ajuns în grupe după ce a eliminat un adversar de calibru, Ural Ekaterinburg.

Tehnicianul Gazului este conștient de valoarea adversarilor din competiția europeană, dar este optimist în ceea ce privește rezultatele viitoare ale echipei sale.

Mă bucur că la prima participare în cupele europene am demonstrat că apartinem acestui grup, după ce am eliminat echipa rusă în turul preliminar, a spus Țenter pentru site-ul oficial al Federației Române de baschet. Astfel, de prezența noastră trebuie să țină cont acum fiecare adversar din grupă. Ne așteaptă un meci extrem de greu, cu o echipă matură și solidă, echilibrată pe toate pozițiile de joc. În plus, DJA Dijon vine după o victorie mare obținută asupra lui Limoges acum câteva zile. Dar, asa cum le-am transmis și băieților, nu trebuie să ne sperie renumele adversarului și sunt convins că dacă facem tot ceea ce ține de noi vom putea obține și rezultate. Facem parte dintr-o grupă grea, cu Juzhne și Dijon, două echipe foarte bune. Și echipa estoniană din Tartu are un palmares bun în acest sezon, a pierdut un singur meci în Liga Baltică. La prima vedere s-ar spune că pornim din poziția de out-sider, dar asta numai pe hârtie! Sper ca prin jocul nostru să demonstrăm că merităm mai mult!

Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și JDA Dijon este live, pe DigiSport 3, de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!