Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: "Băieții noștri au muncit foarte mult și au obținut o victorie meritată!"

Dan Oancia

Dan Oancia
02.09.2015

U-Banca Transilvania a învins-o ieri seară pe Partizan Belgrad într-un amical disputat chiar în capitala Serbiei,la Vizura Arena. Partida care s-a terminat cu două puncte în favoarea trupei de sub Feleac, 74-72, a fost prima de verificare în Serbia pentru elevii lui Marcel Țenter. Clujenii își vor măsura forțele, joi, cu Steaua Roșie Belgrad, iar sâmbătă o vor întâlni pe FMP Belgrad, înainte de a se întoarce acasă.

Marcel Țenter, antrenorul celor de la U-Banca Transilvania Cluj, s-a arătat mulțumit de prestația echipei sale, fiind nerăbdător de următoarele întâlniri cu sârbii. "A fost un meci foarte disputat, am jucat împotriva unei echipe foarte agresive, iar finalul a fost pe muchie de cuțit. Băieții noștri au muncit foarte mult și au obținut o victorie meritată! Urmează un meci greu joi, împotriva Stelei Roșii, unul care ne va testa capacitatea de joc la maximum!”, a admis Marcel Țenter.

Foto: u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!