Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Meciul cu Universitatea mi-a arătat că avem momente în care nu vrem să facem lucrurile colectiv”

Paul Olar

Paul Olar
23.03.2015

U Banca Transilvania nu a întâmpinat emoții și a trecut duminică seara de Universitatea Cluj-Napoca cu scorul de 93-47.
Prezent la conferința de presă, Marcel Țenter a explicat succesul repurtat de baschetbaliștii săi.

Domnule Țenter, ați obținut o victorie categorică împotriva Universității...

Am fost puțin supărat la pauză pe băieți, pentru că nu am văzut determinarea care trebuia să fie. După discuția de la pauză, lucrurile s-au schimbat, însă nu trebuie să ajungem să vorbim cum să intrăm în teren, cu ce mentalitate. Din primul minut și până în ultimul trebuie să avem același ritm. Dacă un jucător nu gândește la fel, avem o mare problemă.

Sunteți îngrijorat înaintea jocului cu BC Mureș?

Nu neapărat îngrijorat. Fiecare meci are istoria lui, iar acest meci, în special în sfertul doi, mi-a arătat că avem momente în care nu vrem să facem lucrurile colectiv, așa cum le-am programat. Acesta este rezultatul. Până la urmă, valoarea echipei și-a spus cuvântul, noi jucând mai echilibrat și normal în sfertul trei și patru.

A fost ultimul derby clujean cu Universitatea...

Da, asta a fost în acest sezon. Ei au făcut ce au făcut. Le-au dat ocazia unor tineri să prindă minute. Acum că a fost o hotărâre bună sau nu, doar timpul va decide.

Ce părere aveți despre faptul că echipa va disputa Play-Off-ul în Sala Sporturilor „Horia Demian”?

Nu este o problemă cauzată de dorința noastră de a juca în altă sală. Noi ne dorim să jucăm în Polivalentă și ne simțim foarte bine, avem toate condițiile. Din fericire pentru Cluj, din nefericire pentru noi, fiind anul 2015, sunt foarte multe evenimente care trebuie planificate într-o sală precum cea Polivalentă. Înțelegem perfect, iar noi trebuie să avem un program de antrenament și de jocuri diferit față de cel avut în acest moment. Am avut o perioadă în care ne-am tot mutat și nu a fost bine pentru nimeni. Am decis, până la urmă, să jucăm o parte din Play-Off în cealaltă sală.

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!