Stiri

Marcel Țenter: "Nici măcar nu am avut o șansă să aruncăm!"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
17.12.2013

Gaz Metan Mediaș a cedat la Moscova, în fața lui Triumph Lyubertsy, 72-94. La capătul acestei confruntări, Marcel Țenter și Willie Kemp au explicat înfrângerea, lăudând nivelul foarte ridicat al apărării rușilor.

Tehnicianul ardelenilor a remarcat faptul că jucătorii săi nu au avut ocazia să arunce la coș.

Felicitări lui Triumph, au jucat foarte bine în apărare tot meciul, am avut probleme în a ne face jocul obișnuit. Ne așteptam să se apere bine, dar nici măcar nu am avut o șansă să aruncăm! Am revenit în repriza secundă, însă nu a fost suficient pentru victorie, a declarat Țenter pentru fibaeurope.com.

Kemp a evidențiat faptul că echipa sa nu a put trece de apărarea moscoviților.

Am venit aici bine pregătiți, dar nu am putut contracara apărarea lor cum ar fi trebuit să o facem. Au avut un joc de echipă în apărare foarte bun și au câștigat, a adăugat fundașul.

foto: fibaeurope.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    nic nu ne asteptam la altceva
    La Medias au jucat fara vre-o 2, 3 titulari si au castigat.
    Ce era de asteptat la un meci acolo?
    Oamenii cosnidera meci cu miza, cand joaca cu CSKA

    cu 10 ani în urmă (17.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!