Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Nu suntem încă nici pe aproape de ceea ce putem”

Paul Olar

Paul Olar
30.11.2015

U-Banca Transilvania a repurtat o primă victorie convingătoare pe teren propriu. Gruparea ardeleană a surclasat pe SCM U Craiova, scor 81-63.

Marcel Țenter, antrenorul clujenilor, a vorbit pentru u-bt.ro despre rezultatul obținut. Antrenorul afirmă că a efectuat anumite modificări de abordare, mărturisind că jucătorii au capacitatea de a oferi prestații și mai convingătoare.

„Am avut din nou un prim sfert în care nu executăm ce plănuim și automat adversarul răspunde. În momentul în care vom reuși să extindem la 40 de minute perioadele de joc constante, cred că cu atât mai mult se va schimba jocul nostru. Sunt sigur că, cu fiecare săptămână care trece, jocul nostru se va așeza. Încet-încet, oamenii noștri decisivi din punct de vedere ofensiv își intră în rol și capătă din ce în ce mai multă siguranță. Însă mai avem încă mult de lucru și eu sunt convins că nu suntem încă nici pe aproape de ceea ce putem. Nu a fost o decizie ușoară să rămână Zigeranovic pe banca, dar a trebuit să ne adaptăm jocul la ceea ce se întâmplă în campionat, se joacă fără pivoți clasici. Mergem la Mureș deciși să câștigăm, echipa aceasta vrea să câștige fiecare meci”, a precizat antrenorul, conform u-bt.ro.

*Foto: Andor Marton

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    !
    La Cluj, pe langa antrenor cred ca e vorba si de sindromul "vedetismo-mercenar acut". Nu ii intereseaza pe jucatori. Poate nu pe toti, dar e suficent sa fie.
    Desi au conditii excelente (d.p.d.v financiar, infrastructura, etc) cat timp curg banii sunt fericiti. Noi pe la Sb stim bine cum ii cu mercenarii, ii recunoastem lejer din departare...

    cu 8 ani în urmă (30.11.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Paulolar:

      @lexCSU
      Comentariul a fost modificat din cauza limbajului neadecvat. Noi nu promovam astfel de exprimări, iar la următoarea abatere vei primi ban.

      Cu stimă,

      Paul Olar

      cu 8 ani în urmă (30.11.2015)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    MS-CJ
    Va fi foarte interesant duelul Mohammad vs Dykes.

    cu 8 ani în urmă (30.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!