Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Problemele mele cu suporterii nu sunt relevante pentru acest meci”

Paul Olar

Paul Olar
19.12.2014

U Banca Transilvania nu a întâmpinat emoții în duelul cu Universitatea Cluj-Napoca, încheiat la scorul de 108-70. Grație acestui rezultat, Silvășan și compania au ajuns la cinci succese stagionale.

Pe lângă victorie, încleștarea i-a conferit lui Marcel Țenter momente de bucurie, din prisma faptului că și-a reîntâlnit o parte dintre foștii elevi, printre care Nicolae Foalea sau Octavian Crainic.

“Ne respectăm adversarii întotdeauna. În primul rând, mulți dintre jucătorii de la Universitatea au colaborat cu mine și îi iubesc. Am petrecut primele luni din antrenorat alături de ei, am învățat multe și m-am bucurat mult de acest meci. Mi-am dorit să jucăm, deoarece este important să rămânem în ritm. Eu cred că ritmul jocului s-a schimbat și trebuie să rămânem la fel de concentrați și în ultimul joc din tur. Pe undeva îmi pare rău că se întrerupe campionatul, deoarece avem un ritm bun și mi-aș fi dorit mai multe meciuri.”

Țenter a refuzat, totodată, să comenteze micile discuții avute cu o parte dintre suporterii clujeni. Situația tensionată a apărut pe parcursul partidei, când fanii nu au fost lăsați de forțele de ordine să afișeze un banner dedicat lui Miljan Medvedj. În plus, la finalul confruntării, câțiva dintre suporteri i-au cerut socoteală antrenorului pentru despărțirea de "Meda".

„Acestea sunt problemele mele cu ei, nu sunt relevante pentru acest meci.”

*Foto: oradecluj.oradestiri.ro

69 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Uni suporteri raman cramponati si agatati de niste chestii irelevante pentru sport! Sunt un mare fan al lui Meda, regret ca a plecat, dar baschetul fiind un sport pe bani, pe tot mai multi bani se joaca cu si pentru bani si nu pentru dragoste si iubire, a apus demult perioada romantica a sportului cand toti jucau sau antrenau doar din dragoste pentru sport! Meda daca arr fi ramas ar fi fost a cincea roata la caruta si ar fi frecat banca aia de ar fi lucit sa iti ia ochii..... mai bine sa ne bucuram ca are unde sa joace si inca mai poate sa joace si sa-i tinem pumnii sa o duca bine!

    cu 9 ani în urmă (19.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Baschetul nu a inceput si nu s-a terminat atunci cand a plecat sau a venit Meda! Cei care contesta decizia de a rezilia contractul cu Meda trebuie sa ia in calcul si faptul ca exista suporteri, si inca multi, care agreeaza ideea, uni dintre ei nu il agreeaza pe Meda pentru ca nu au inteles niciodata ce joaca el si altora pur si simplu nu le place!Stiu multi care au jubilat cand au citit ca pleaca!

      cu 9 ani în urmă (19.12.2014)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Oricum, suporterul clujean este extraordinar de dificil si nu poate fi niciodata multumit, daca a plecat Marcel, de ce a plecat Marcel si scandal..... daca a venit Marcel aceeasi suporteri De ce a venit Marcel si din nou scandal...... Daca a plecat Meda, de ce a plecat Meda, daca a revenit de ce a revenit..... si tot asa la nesfarsit! Suporterul clujean, de multe ori de carton nu intelege ca un sportiv este platit sa faca ce face, nu intelege ca antrenorul isi face echipa in functie de buget si de preferinte pana la urma ca de aia este antrenor! Dykes a fost concediat de evrei desi toti stim ca este un jucator extraordinar, Zoki la fel cand a plecat din Ucraina si a revenit in tara la Medias....... Ma repet, imi pare rau de Meda, sunt un suporter al lui dar eu sunt doar suporter, antrenori sunt Marcel Tenter si Bobo Pintea!

    Scuze de multele posturi dar...... as mai avea multe de spus dar..... ma opresc aici......

    cu 9 ani în urmă (19.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grasu :

    @arm
    Prietene, cred ca nu intelegi ca nu este vorba neaparat ca a plecat Meda ci cum a plecat. Crede-ma ca daca pleca inainte Cuia de exemplu si apoi meda nu era asa mare problema. Erau altii care trebuia sa plece inaintea lui. Sa ii zici unui jucator la 35 de ani ca il tii pe banca sa il ridicica jucator esti putin penibil. Deci cand tu iti bati joc de oameni, si multi alti fosti jucatori ai lui marcel spun ca nu se poate lucra cu el si are un caracter infect atunci o sa vezi unde e problema(Cand a plecat a plecat pentru 100€ in plus si tare cred ca tot pt 100€ in plus a venit inapoi. Cand e greu pleaca cand e bine vine inapoi, asta nu prea e ok, fii barbat si asumati tot daca esti asa mare antrenor)Intre bobo si marcel diferenta este doar de atitudine si ca unul a fost prea om si l-au sapat propriii jucatori. Deci aici sunt problemele suporterilor, multi care tu zici ca sunt de carton s-au saturat de ceea ce vad pe teren. O echipa de mercenari care joaca pe niste bani multi care din pacate nu prea ii merita.

    cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grasu:

      @ARM
      Si inca o intrebare: Oare de ce si Chetreanu a demisionat de la echipa in momentul in care Marcel a venit inapoi la echipa.

      cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe faranume:

      De carton
      Elevu, n-a mai dat pe la meciurile de baschet de când a avut certurile cu Cristescu. S-a trezit după câțiva ani ca el mare fan Meda si vrea sa agate un banner cu el. De ce n-a venit sa pună bannerul când a revenit Meda la echipa?
      Elevu vine doar sa facă scandal, mai bine rămânea acasă ca era mai liniște fără el.

      cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Din pacate doar am dedus ce vrei sa spui! Oriccum sunt ferm convins ca nu ai inteles ce am zis eu si nici esenta sportului! De ce a demisinat Chetreanu, de ce a ramas Chetreanu pentru ca nu isi dorea asta!

      In fine, asa cum am spus, mai sus, suporterul clujean este extraordinar de fatarnic si de volatil si asta pe langa faptul ca habar nu are ce vrea! Marcel a fost venerat la Cluj, a fost aplaudat de fiecare data cand a venit in sala in calitate de adversar, a fost venerat pentru titlul castigat si toti ati facut gargara cand a plecat si acum il faceti troaca de porci? Nu va este asa, putin, rusini de cat de falsi si de fatarnici sunteti? Asa sa sti ca pe cat de multi sunteti cei care il venerati pe Meda eu stiu de doua ori mai multi care au jubilat cand a plecat, sunt printre ei la fiecare meci!

      Ati reusit sa distrugeti tot ce inseamna U, nicaieri nu ii bine si nici o echipa nu va mai reprezinta, dar voi oare mai reprezentati "U"? Sunteti multi doar pe internet ca in sali si pe stadion nu va mai gaseste nimeni!

      Raman la parerea mea, suporteri de carton! De ce nu ati umplut sala in acest "derby"? de ce? pentru ca tot ce a ramas este o caramida cu care sa va bateti in piept!

      Ah da, toti ati comentat pe aici cand si-a dat demisia de la unguri ca poate vine inapoi si ce bine ii ca o sa fie salvatorul echipei!

      Avem nevoie de un pivot sau un 4 in echipa si nu putem juca doar cu jucatori de pozitia 1-2...... Deci oricum ati privi situatia Meda era solutia logica sa plece si pana la urma echipa merge mai bine de cand a plecat Meda!

      P.S. Curtis are contract FIBA, il dia afara ii platesti si salarul pentru restul contractului, Hargrove, Barnette si Lalovic la fel, romanii nu se dau afara! si Southall era cu contract FIBA.......

      cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      @faranume, asta e Elevu......, tot el era preten bun si cu Lawrence, un Lawrence pe care mai ca la linsta pentru ca a vrut sa mearga in deal la un meci de Liga Campionilor si era incantat de idee! Acelasi Elevu care dupa ce ne batea Ploiestiul statea toata noaptea la o bauta cu Arnautovic..... Tot Elevu ii ala care a improscat in toate partile cu noroi cand Cristescu a vrut sa ajute suporterii pentru a face statuia si a mers la Boc sa il roage sa contribuie si el! Si cearta a fost de la...... am spus mai sus......!

      cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin :

    ...
    da pt faptult ca o castigat "U" [si ca insfarsit joaca ceva] se bucura cineva?!?!?!

    intreb si eu..

    cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      defapt a castigat U nu "U" pentru ca din cauza unor inteligente artificiale avem doi de U in Cluj si ne bucuram dar din pacate exista prea multe nerezolvate, prea multa fatarnicie si lipsa totala de logica! As spune mai multe dar...... este suficient ce tot am spus!

      cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe moh :

    carton
    suporterii aia care nu sunt de carton sa vina la sala sa incurajeze echipa, ca suntem de rasul curcilor singura echipa fara galerie. am vazut la meci cativa vlajgani pe care nu i am vazut niciodata la vreun meci care cantau din usa salii k la colindat. parerile date de-acasa nu valoreaza nimic

    cu 9 ani în urmă (20.12.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    @moh
    Suporterii aia vlajgani, pe care tu acum I-ai vazut prima data, vin la sala de-dinainte sa stii tu cine e Cristescu, Tenter sau Horia Demian. Vezi-ti de treaba, ca n-au cantat impotriva cuiva ci au cantat pentru U. A fost o idiotenie ca cineva a interzis un banner DOAR CA nu Cristescu sau Tenter au facut asta ci GENIALUL vasu. El a fost organizator la meciul de vinery seara si el dicta ce se poate afisa sau nu. Lui tenter I se poate eventual reprosa plecarea lui Meda; nu si interzicerea banner-ului.

    cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Itit aaduci aminte de protestul, din sala, impotriva Rosia Montana Gold? Iti aduci aminte cand au inceput suporterii sa scandeze au intrat jandarmii peste ei (nu chiar de tot) atunci Cristescu a sarit de la oficiala si a venit in fuga la jandarmi sa ii lase in pace!

      cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy :

    Meda
    Cu totii o sa va bucurati in momentul cand o sa-l vedeti din iarna pe concediatul din Israel la antrenamente la sala. Daca faptul acesta se intampla imediat toata lumea avea doar cuvinte de lauda asupra lui Marcel sau Cristescu. Asa este cu suporterii care nu au "bataie lunga" ;)

    cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Ar fi frumos sa vina, nu cred dar ar fi frumos si nu cred nu din cauza banilor ci pentru ca nu consider ca nu avem nevoie de un jucator cu profilul lui si pentru ca nu cred ca la ora asta merita investitia, dat fiind ca am terminat cu Europa desi si campionatul este un obiectiv!

      cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      @fuzzywuzzy, eu tare am impresia ca altcineva o sa revina la Cluj, am eu asa un feeling, l-am avut si la sfarsitul sezonului trecut cand am zis ca revine Barnette!

      cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy:

      ...
      Eu am fost acum destul de sigur cand am zis ca are sa revina Dykes in iarna, este un post care este pe placul antrenorului sa aiba multe variante si altele. In fine, abia astept sa vad pivotii din liga luati la rand cu facial-uri ;)

      cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Tu ma omori cu zile, ii trimit un mesaj si il intreb...... Pana la urma ar fi si el o solutie deoarece Barnette poate sa joace si 4 (era o declaratie ori a lui Tenter ori a lui Bobo pe undeva) si atunci s-ar elibera un post "mic"! Asa sa fie cum spui tu, ar fi un castig mare pentru baschetul romanesc!

      cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    cl"U"jeni !!!
    apropo...unu lucru e cert elevu e la cutite cu suporterii organizati in A.S.R.(se stiu ei care) s-ar putea sa fie si un lucru bun in tot "scandalul" acesta in ajutorul elevului au sarit A.S.R.-istii cum el le zice el.Astfel incat TOTI cei care erau gata sa sara in Somes acum 4 ani s-ar putea sa se impace si sa sustuna din nou "U" CLUJ ca pe vremuri cand sala era plina si cantau pentru "U"!!! s"U"cces vasule la scrabble unde intr-adevar nu ai adversar!!! eu am tinut si voi tine INTOTDEAUNA cu 'U' cu cel adevarat !!! RESPECT GHEORGHE ROMAN !!!

    cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Elevu cu cine nu ii la cutite...... intai cu ASR pe urma cu Gelu Radu si tot asa..... Problema este ca a ajuns lider de opinie si lumea chiar crede ce viseaza el noaptea..... am participat la unele discutii intre el si ASR-isti si ..... am reusit sa scap traumatizat din ele la cat de lipsite de sens si logica erau! Si pana la urma "echipa lui Cristescu" a facut si face mult mai mult bine lui "U" decat ce face acum mister olitza cu "adevaratul" "U".....

      cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grasu :

    U BT
    Ai dreptate cu suporterul clujean, dar problema este alta, de la meciuri lipseste galeria care facea atmosfera, din ce cauza s-a produs ruptura nu prea se stie.
    Este normal sa fie pareri intre suporteri si acestea nu pot fi doar intre cei care vin constant la meciuri. La fel cum Marcel a fost venerat de unii, exact in aceiasi masura a fost hulit de altii. titlul l-a castigat cum l-a castigat, dar totusi ne-am bucurat cu totii atunci. in mod normal trebuia sa se continue in mod ascendent dupa acea performanta si nu sa fie un picaj anii urmatori.
    Referitor la Meda ma repet din nou, daca erau altii inaintea lui care plecau nu era o problema atat de mare ca a plecat.
    Despre veniri si plecari, daca tu consideri faptul ca vreunul din strainii care au contract fiba este de neinlocuit, si ca vor fi pastrati toti cred ca te cam inseli, nu trebuie sa ii dai afara cat poti sa iti bati joc de ei sa ii faci sa plece.
    Intr-adevar e nevoie de un 5 bun care sa si recupereze mingea, ca scoreri de bine de rau avem destui.
    Si mie ca si multi altora care mergem la sala meci de meci ne e dor de o sala plina dar daca deocamdata nu se poate nu avem ce face.

    cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Bravo domnule, felicitari, meriti cu brio premiul "suporterul bordura"!!! Adica ii bai mare ca a plecat Meda dar nu ii bai mare sa ti un alt jucator si sa iti bati joc de el!!! Oricum lui ii convine bataia de joc pentru ca bani si primeste oricum si nu risca sa se accidenteze! MA ustura ocjhii dupa ce am citit porcaria asta!
      Acuma nu ii bine nici ca a castigat titlul..... ma duc la baie ca mi se face rau!!!!

      Asa cum am zis, suporrteri de carton care nu pot fi multumiti cu nimic daca nu sunt si platiti sa fie suporteri! Doar de la asta a plecat rahatul asta ieftin si de prost gust! Las-o balta ca macane atat de tare de ma doare!

      cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      @Grasu, banuiesc ca esti si un bun crestin cu prezente rezonabile in biserica cand spui ca poti sa iti bati joc de o alta fiinta umana! Eu nu sunt crestin si ma bucur din suflet ca nu sunt capabil sa gandesc ca tine!

      cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Eu atat vreau sa intelegeti, eu sustin echipa asta pana in panzele albe (chiar daca ma mai supar si ma mai depaseste gura din cand in cand) si o sustin cu sau fara Meda, cu sau fara Tenter sau Cristescu, pur si simplu o sustin neconditionat vorba sloganului "Numai U si de mere si de nu" nu ma intereseaza politica ma intereseaza echipa! Importanta este victoria si nu cine joaca, antreneaza sau conduce!

    cu 9 ani în urmă (20.12.2014) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Ca tot veni vorba, asistul perfect: https://www.youtube.com/watch?v=Txc8BdNMFg0

    cu 9 ani în urmă (20.12.2014) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    BASCHET !!!
    un banner dedicat lui MEDA a aparut in Sala Polivalenta (imediat dupa plecarea lui) si CULMEA acolo nici Marcel si nici Cristescu nu s-au opus...HAIDE "U" !!! TE IUBIM MEDA!!!

    cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      PAi nu s-au opus niciodata protestelor sau declaratiilor de dragoste :P , au mai fost si alta data banner-e si nu a avut nimeni treaba cu ele! Si pana la urma aseara nu Cristescu a fost organizatorul....

      cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    ARM
    Exact asta vroiam sa subliniez!

    cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Stiu! din pacate sunt suporteri care au propria lor realitate si traiesc inconjurati de ea si de teoria conspiratiei!

      cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    arm
    Eu am afisat bannerul cu Meda si nu imi pare rau ! Pentru cel care se semneaza cu ARM ar fi bine sa iti dai numele real sa vedem cu cine stam de vorba asta daca ai coloana vertebrala! Mintesti in fiecare postare , si vrei s ama pui intr-o lumina proasta, nimic ce scrie in mesajele tale nu este adevarat , sunt minciuni ! NU vreau sa ma aouvc sa scriu pe acest site tot ce stiu, ar iesi circ mare, va ascundeti in spatele unor adrese si dezinformati lumea ! De pierdut are baschetul clujean , sala va fi tot mai goala !

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Nici nu ar trebui sa iti para rau pentru asta, eu nu ma leg nici pe departe de acel banner..... asa cum am spus, si mie imi place Meda chiar daca nu vad nici un motiv sa plang dupa el!

      cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Serios, am citit pana la sfarsit mesajul tau si mi-am dat seama cat de fals si ipocrit esti! Cand a promovat Universitatea ati sarit toti in sus ca asta ii adevaratul "U" si altul nu exista iar echipa lui Cristescu nu este adevaratul "U" si ca nu a fost niciodat "U" adevarat iar acuma vi si faci program si dictezi cine si cum sa ramana la echipa, la"echipa lu Cristescu", de cand si pana unde? Cine va credeti voi astia, adevaratii? Fa-i program la adevaratul, lui nea olitza, nu noua, nu lui U BT, neadevaratul "U", vezi-ti de tarlaua ta si nu te tot amesteca in ograda noastra! Eu nu vin la tine in curte sa iti fac program, sa ca.....

      Cat despre Ciua si Arnautovic.... sigur ca da, Branko te-a dus, legat fedeles, si te-a pus sa bei cu Dado cu forta si tot el te-a si obligat sa pozezi in timp ce l-ai imbratisat pe Dado....... sigur ca da, esti un inocent! Tot ce faci faci fortat de altii!LOL...... Eram acolo si erai in extaz, asa ca mai usor cu inocenta pentru ca esti extrem de departe de ea!

      Cat despre identitate..... de ce vrei sa sti? ca sa puteti sa ma linsati sau cum? Din pacate stiu cu cine am de-a face asa ca prefer sa raman un anonim care se ascunde dupa initialele lui! Nu vreau sa imi pun mintea cu voi pentru ca voi nu stiti sa discutati omeneste si intot deauna incercati sa va impuneti punctul de vedere cu forta.......

      cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    ARM
    Galeria tot voi ati indepartat-o prin rezultate si aroganta din fiecare zi, ati acceptat banii rmgc, ati renuntta la jucatori adevarati , Zoki, Seals, Meda, Lapuste, Dykes si multi altii , lista este lunga! O sa va vina si voua nota de plata, daca erati atasati si implicati aceasta echgipa traia numai din bilete si abonamente ! Ati distrus tot ! Rusine ! NUMAI U" P.S. eu am coloana si ma semnez sunt Elevu , Ilies Alexandru !

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Am renuntat la Dykes...... serios, tu ...... bai nene tu sti pe ce salar a plecat omul sau doar debitezi prostii? De la noi a plecat pe 14.000 + Euro pe luna, crezi ca poti sa platesti un asemenea salar unui jucator? Cat despre jucatori adevarati.... ar fi trebuit sa le oferim contracte de joc pe perioada nedeterminata, sa intre chiar si cand sunt in carje!!!

      cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    ARM
    Ziceai de Arnautovic cu care nu am nici o tangenta , in acel club am fost dus de idolul tau Cuic care avea o relatie stransa cu Arnautovic , mai erau si ceilalti jucatori , m-a sunat ca vrea sa vorbeasca cu mine, binenteles ca nu am mers singur, ati incercat sa manjiti si sa manipulati lumea dar nu v-a iesit , este trist ca te ocupi cu lucruri slabe , in loc sa ne scri cum a fost sapat Bobo Pintea , sau Meda sau Chetreanu de catre cei care taie si spanzura in vestiar de ani de zile , cei care dicteaza si s-au imbogatit de pe acest club!

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    @secu
    Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
    Cenzura de orice fel este interzisă. Bine ca au murit oameni acuma 25 de ani la revolutie , ca sa ne conduca si sa dicteze in continuare securistii si marionetele lor !

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    dictatura
    Dreptul la libera exprimare mi-a fost incalcat in Sala Sporturilor " Horia Demian" sala in care m-a dus tata in anii 80 si unde am avut amintiri frumoase! Este incredibil cata ipocrizie si ce abuzuri se fac , cei care stau in spatele acestei miscari mirsave sa fie siguri ca vor plati cu virf si indesat ! Am afisat un banner cu poza si mesajul " No Meda ....No party" si nu le-a convenit domnilor de la oficiala ! Sa va fie rusine ! HAIDE "U"

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Serios, lol, si cine a fost organizatorul? Sti pe ce lume traiesti sau......

      cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    ARM
    Esti un slugarnic, nu ai nici o legatura cu "U" , o marioneta obosita !

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Lol, evident ca nu am nici o treaba cu "U", cu "U"-ul tau, evident ca nu pot sa stau in aceeasi oala cu tine..... Pentru mine nu exista nimic in afara de U BT si tu asta nu ai inteles!Nu dau doi bani pe "U"-ul tau cum nu dau nici pe aia din deal, eu imi sustin echipa indiferent de ce se intampla, indiferent daca merge sau nu (ma mai scap si eu ca sunt om dar de sustinut o sustin fara menajamente)! Pentru mine exista doar U BT si restul sunt nonsensuri si tacere! Imi platesc abonamentul an de an si nu trebuie sa fiu platit sa merg la meciuri si nici nu am regrete cand stiu ca as iesi mai iefftin daca luand bilet!

      cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    ARM
    Si inca ceva vreau sa te intreb cand imi vindeam eu blugii si haina de pe mine sa vad echipa asta prin capitala si alte locuri tu unde erai? Esti un mincinos si repet nimic din ce scri tu nu este adevarat ! Faptul ca stai ascuns si improsti cu noroi si comentezi aiurea la orice mesaj iti arata adevarata fata ! Carcater infect ca si multi din cadrul echipei !

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Asa, si? acuma vrei si premiu pentru asta? Si eu sunt somer si in vara ultimi bani mi i-am dat pe abonament dar nu strig in gura mare si nici nu astept sa fiu venerat pentru asta!

      cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Elevu, si eu sunt ARM, care-i problema, cei care ma cunosc ma cunosc cu initialele astea...... Din pacate eu voi pune punct discutiei aici si nu iti voi mai raspunde, toti suporterii (adevarati sau falsi si chiar cei din deal) stiu cine esti si stiu ca discutiile nu isi au rostul! Din punctul meu de vedere esti doar un suporter care a distrus spiritul lui "U" prin ura si vendete personale (ASR, Gelu Radu si cate si mai cate)... Cat despre minciunile cu platitul suporterilor de catre Cristescu...... beat fiind chiar tie ti-a scapat porumbelul asa ca......

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    ARM
    Esti ceva catel de servici , ti-am mai zis eu pot sta cu capul sus in fata oricui , nu ma are nimeni cu nimic la mana , tu esti o sluga care scrie la comanda si incearca sa mascheze toate magariile care s-au facut la aceasta echipa ! Asa sa va ajute Dumnezeu pe cum faceti acuma in pragul sfintelor sarbatori de Craciun !

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Lol.... hai ca esti cel mai tare! Daca sunt sluga cuiva sunt sluga propriei mele persoane! Oriccum imi place sa vad ca atunci cand ramai fara argumente logice incepi sa improsti cu noroi mai ceva ca un aspersor! Cat despre dumnezeu si craciu tin sa iti mentionez ca nu am nevoie de prieteni imaginari ca stiu unde traiesc si cum traiesc! Spor la distrus in continuare adevaratul tau "U"!

      cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Elevu, vezi-ti de echipa ta si ne lasa pe noi cu echipa noastra! Fara reguli la echipa voastra si nu veni sa ne faci noua reguli ca nici noi nu va facem voua! Daca il deplangeti atat pe Meda de ce nu ati vorbit cu stapanu sa il angajeze la voi!!!

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    ARM
    Simplu fapt ca nu iti declini identitatea spune multe. Ma mir ca administratorii acestui site dau voie sa se scrie sub diferite nick name-uri false fara ca lumea sa stie exact cu cine are de a face !

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      ....... bla, bla, bla........

      cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gratian cormos :

    dincolo de reprosuri
    Dragii mei, indiferent in ce tabara v-ati situa in acest conflict, e evident ca de-a lungul anilor componenta unei echipe se schimba pentru a viza performanta. Va dau un exemplu, atunci cand Zeljko Obradovic a preluat anul trecut pe Fenerbahce cu un buget imens, a ales sa nu ii mentina la echipa chiar pe jucatorii cu care castigase Euroliga ca antrenor al lui Panathinakos cu 2 ani in urma: Mike Batiste si Romain Sato. A decis pragmatic si intelept: acesti jucatori nu mai erau in forma in care fusesera in urma cu 2 ani, asa ca nu puteau aduce performanta. Singura calitate sportiva a lui Meda este ca ramane un personaj simpatic, din punct de vedere fizic el este depasit de ceva ani buni.

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Conflictul se va acutiza atata timp cat uni cred ca au drept de viata si de moarte asupra celorlalti! Eu sunt in conflict deschis cu ei, in principal pe internet, dar am avut cateva dispute verbale (chiar si cu individul de mai sus), le-am spus parerea mea de simplu suporter si am incercat ca sunt manipulati la marea arta si ca atitudinea lor nu ajuta cu nimic ce a fost si nu mai este "U"! Am privilegiul si onoarea sa am cont si pe ucluj.ro dar din pacate am decis sa nu mai intru acolo pentru ca violenta verbala este la un nivel incompatibil cu orice urma de bun simt si din pacate violenta asta verbala era condusa in special de personajul de mai sus care era singur impotriva absolut tuturor! In fine..... eu sunt genul care nu ii este frica sa spuna ce are de spus si asa "catal" cum sunt voi continua sa mi-l sustin chiar daca nu fac bani din asta si imi creez doar dusmani, dusmani din specia bordura!

      Cat despre jucatori! Ai spus totul si nu mai este nimic de completat! Regret amarnic plecarea omului Meda dar nu si a jucatorului Meda si echipa se pare ca merge mai bine fara el (asta poate fi o realitate sau doar o coincidenta)! Imi pare rau ca nu pot sa intru in mai multe amanunte, unu pentru ca imi respect "sursele" si doi pentru ca exista personaje ca cel de mai sus care pot sa traga tot felul de concluzii una mai bizara decat cealalta!

      Si ca tot plange asta ca nu ma semnez il las sa imi studieze profilul!

      cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe HDU :

    "U" conteaza
    Respect maxim pentru cei care au cantat "Slava tie studentie " in sala Horia Demian. Ei sunt cei care au cantat acest imn pe toate stadioanale din tara in orice conditii !!! RESPECT pt. Misan , Angus , Elevu' !!! ( si pt. toti "U"-isti !!!). Cand noi cantam acest imn pe Clujana sau in Alba , Bistrita sau Medias , cei ca ARM si restul "cateilor de casa" stateau la caldura in sala .
    RESPECT pentru Cristescu pentru ca a reusit sa faca o scoala de baschet cum nu mai este in tara si pentru titlul de Club de Utilitate Publica obtinut !
    Ceea ce nu intelegeti cei care merg doar la sala este ca "U" exista datorita "U"-istilor adevarati ( nu toti perfecti dar "U"- ISTI ADEVARATI ) care sustin acest simbol NECONDITIONAT !!! Nu ne place Cristescu , walter ( w mic ) dar iubim "U" .
    Voi cei care sunteti suporteri ai lui U BT sunteti obligati sa nu uitati ca cei care au sustinut spirtul lui "U" NECONDITIONAT SI IN ORICE SITUATIE nu suntaei voi .
    As vrea sa se realizeze o reconciliere intre Cristescu si "U"-isti asa cum poate s-a incercat anul trecut prin participarea la meciurile de fotbal si baschet de catre jucatorii celor doua echipe la jocurile de pe "MIRCEA LUCA" sau "HORIA DEMIAN" dar acest lucru trebuie sa porneasca de la Cristescu .
    Un lucru este cert ; cel care a blocat bannerul lui elevu' si cei care nu au cantat imnul nu au nici o treaba cu "U" .
    Este imnul lui "U" pe care ARM si alti slugai de la toate derivatiile acestui SIMBOL ar trebui sa-l cante atunci cand pe teren sunt culorile si emblema noastra !

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Daca ti-as raspunde cu aceasi moneda ar insemna sa intru in cocina in care voi va traiti viata, cat despre slugi si catei.... lol... cred ca de la uitatul in oglinda si de la admiratul propriei persoane vi se trage pentru ca de ani multi faceti jocurile lui Muresan si Paskany si distrugeti metodic tot ce a mai ramas din "U", nu a trebuit nici macar sa va plateasca atat de limitati sunteti! V-am spus de nenumarate ori ca sunteti slugile lor si ca le faceti jocul, dar nu voi ati continuat sa fiti o combinatie de Batman, Superman si Chuck Norris, o combinatie din care ati ales sa pastrati tot ce ii rau si inutil! "U", acel "U" al Clujului are acum o sansa si asta nu datorita voua ci datorita gunoiului din deal caruia ii explodeaza buboiul! "U" nu a fost si nu o sa fie niciodata al vostru "U" este al Clujului si voi nu faceti nimic altceva in afara de ai terfeli, de a ii calca in picioare numele! Tot timpul asteptati proslavire(sunteti mai rau ca BOR), ba ca v-ati vandut nadragii (in loc sa mergeti la munca) ba ca ati rabdat frig..... ba ca nu stiu ce.... serios.... pai treaba suporterului nu ii sa isi sustina echipa? Eu imi sustin echipa neconditionat si nu astept medalie pentru asta!!!


      Reconcilierea trebuie facuta cu suporterii adevarati, cu batranii care inc nu sunt scarbiti de voi nu cu cei din haita lui Elevu si nici decum cu cei care meci de meci trag tare sa adune amenzi pentru club!

      Oricum imi place ca toate sunt ale voastre......

      cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Suporteri de carton care asteapta premii si medalii ca sa fie suporteri!!! doar atat sunteti! Si cu Cristescu v-ati certat dinainte de Rosia Montana, cu Cristescu v-ati certat cand a refuzat sa va mai plateasca! Si daca cu asta mint inseamna ca uni dintre voi ar trebui sa bea mai putin pentru ca au limba prea sloboda atunci cand o fac!

      cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Toti U-istii adevarati au clase cate trenu care pleaca din Halta Aghires. Foarte buni la batai de toate felurile, noroc ca is la marginea societatii, ca fac Clujul de ras. Fereasca domnu' de asa fenomene fara cap.

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe HDU :

    "U"
    ARM si free62 sunteti la ciclu ? Ati pus botu' pizdelor !!! Este ultima mea postare si de azi inainte va las sa va pupati in cur unul (una) pe altul (alta)! Noroc ca nu aveti nimic comun cu "U" !!!

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Ok.... felicitari, "U" vine de la universitatea tu, de la pata rat..... Evident ca este un mare noroc ca nu avem treaba cu "U" pentru ca este foarte evident ca nu vrem sa fim confundati cu voi!

      cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    ARM
    Pentru iubitorii de baschet o stire in premiera...Kindal Dykes a semnat cu Tirgu Mures pana in vara ! Inca o palma data echipei familiei ! a mai rezolvat prietenul tau Cuic un transfer ARM ! Multumim din suflet !

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Nu stiu de unde ai dedus tu ca as fi prieten cu Branko, dar.... daca ai devenit unu dintre cei trei magi de la rasarit si sti.... asa o fi..... nu te pot contrazice, imi este foarte greu sa gasesc argumente sa iti demonstrez tie, in calitate de guru a tot stiutor, ca nu ai dreptate, ma inchin in fata perspicacitatii tale deosebite dude!

      Oricum imi este imposibil sa inteleg de ce vorbesti despre falsul U? vezi-ti tu de u=ul tau si nu de ograda lui Branko dude!

      cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Dupa Branko, inainte de dude vine o virgula, dude!

      cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Ai avut dreptate..... dar vezi ca nu am fost interesati de el, de ce? Pentru ca avem 7 jucatori pe 2-3, din care doar doi nu prea au sanse sa joace..... Noi avem nevoie de pivot sau de un 4 capabil sa se ridice la nivelul lui Silva..... Eu am spus pe aici ca nu cred ca este ce avem noi nevoie, se pare ca am avut dreptate!

      cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    deci
    Ma leg acum de criticile continue referitoare la decizia de reinfiintare a lui "U" pe care le-am sesizat si aici. E regretabil ca pentru unii, din varii interese, nu incap 2 echipe de baschet in Cluj. Ei agita spiritele de fapt impotriva baschetului. Am mai auzit si vazut povesti de genul asta, chiar demult, incepand cu intrarea lui Poli Cluj in divizia A si terminand cu Gladiatorii si mai nou cu "U". Dupa cum se vede, ca rezultat al practicarii acestui sport la noi in oras, apar multi jucatori tineri care trebuie sa joace. Cu cat exista mai multe echipe (inclusiv in liga nationala), cu atat mai bine. Repet, baschetul are de castigat. De ce la Timisoara, Bucuresti, se poate sa fie fara conflicte 2 echipe si la Cluj nu? Vom ajunge sa ne facem de ras si sa repetam conflictul de la fotbal cu astfel de atitudini... Personal, speram sa fie o sarbatoare locala si tribunele sa fie pline. Mai bine am fi promovat evenimentul cum se cuvenea si am fi umplut sala in loc sa improscam cu mizerie in dreapta si in stanga. Mai reflectati putin sau chiar mai mult inaite de a posta un comentariu. Va ajuta si pe voi si pe noi si ce-i mai important, ajuta cele 2 echipe.

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Dragul meu, nu am treaba cate echipe sunt in oras si daca ar fi mai multe as merge la toate sincer pentru ca iubesc sportul asta! Eu am treaba cu modul in care a fost facuta aceasta echipa si cum a fost facuta! Cand era Gladiator am mers la meciurile lor si daca ar mai exista as merge si acuma!

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      -
      Fara sa rastalmacesc cred, inteleg ca nu iti place cum a fost facuta echipa, dar nu te deranjeaza daca ar fi mai multe echipe in Cluj. Daca pui mai presus rezervele tale referiotare la felul cum a fost facuta echipa, fata de faptul ca ea exista si ajuta cmuva baschetul clujean, ajungi le ce am scris mai sus: doresti ca ea sa nu existe si iarasi pierde baschetul clujean.

      cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Povestea este putin mai complicata decat ce ai inteles tu, poate ai si un dram de dreptate, poate nu imi doresc ca ei sa existe! Problema mea cu ei a inceput odata cu declaratiile comunistului VAsu (ei il numesc eu doar copy paste), declaratii ultranationaliste si extrem de romanorazboinice, declaratii foarte mincinoase prin prisma aducerii strainilor! Jucatorii aia sansa sa joace, este foarte bine, o parte sunt ai falsului U, dar din pacate un jucator care invata doar sa piarda ..... si mai ales data fiind lipsa noastra de mentalitate..... Intelegi..... In fine..... chiar daca am postat mult am avut o zi foarte grea si deja imi este greu sa imi mai aduc coerenta de pe acoperis!

      cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    HDU...Doamne ce noroc ai ca nu te cunosc. Ca si orice sustinator contemporan esti un isteric extrem de curajos pe forumuri si in grupuri. Da-i un bip lui RJ(mai traieste asta mah?) ca sa ai cu cine vb acuma de sarbatori, ca nu ii frumos sa fii singur intr-o lume asa de mare.

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      :D n-are rost...... pur si simplu...... Si sa sti ca suntem sclavii lui Cristescu...... Cu alte cuvinte, oricine nu ii deacord cu elucubratiile lor ii sclavul cuiva! lol!

      cu 9 ani în urmă (21.12.2014)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Mor de grija noastra dar ei umplu sala cu aer cand joaca echipa lor:

    https://www.youtube.com/watch?v=elpof_RCbRw

    Ce spune asta..... nu stiu, probil ca un medic rezonabil ar avea un diagnostic!

    cu 9 ani în urmă (22.12.2014) Raspunde
  • Mihai Dedean :

    mi-am recăpătat soțul
    Buna! Numele meu este Mihai Dedean, eu sunt din Constanța, România. Treceam printr-un articol și am aflat despre un bărbat numit Doctor Jarakun. În viața mea nu am crezut niciodată că există ceva de genul mijlocirii spirituale. Problema mea a început cu opt luni în urmă, când tatăl copiilor mei a început să comporte ceva ciudat. Nu am știut niciodată că are o aventură în afara casei noastre matrimoniale. M-a răsărit în acea zi credincioasă când a venit în casă și mi-a spus că s-a terminat cu căsătoria și că vreau un divorț. El a spus că aduce o altă femeie în casa pe care am construit-o de mai bine de cinci ani.

    Am fost confuz și amuzat, am încercat să vorbesc pentru a fura, dar el a spus că nu este interesat de mine. Am trimis mai multe mesaje, dar nu a rezultat. Am apelat la familie și prieteni, dar fără niciun rost. Nu mai știam ce să fac cu viața mea. Iată și iată că doctorul Jarakun m-a ajutat și acum trăim fericiți. Doctorul Jarakun este un om atât de drăguț, de asemenea m-a ajutat să-mi opresc problema cardiacă. Mulțumim lui și mulțumim lui Dumnezeu pentru darul oferit.

    L-am prezentat multor cupluri cu probleme din întreaga lume și au avut vești bune ... Cred cu tărie că cineva de acolo are nevoie de ajutorul său. Contactați acum Doctor Jarakun prin e-mailul său: doctorjarakuntemple@gmail.com sau WhatsApp, la +2347013499818 și, de asemenea, contactați Doctor Jarakun pe Viber prin +2347013499818

    Pentru ajutor urgent la;

    (1) Dacă doriți fostul dvs. înapoi.

    (2) Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă

    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău

    (4) Doriți ca femeile / bărbații să alerge după voi

    (5) Dacă doriți un copil

    (6) Vrei să fii bogat

    (7) doriți să obțineți vrăji de căsătorie

    (8) Îndepărtați Boala din corpul vostru Vrăji

    (9) Vraja de afaceri

    (10) Numere câștigătoare la loterie

    (11) Aduceți înapoi iubirea pierdută
    si multe altele.......

    Contactați acum doctorul Jarakun și vedeți-i munca grozavă

    cu 4 ani în urmă (11.04.2020) Raspunde
  • Mihai Dedean :

    mi-am recăpătat soțul
    Buna! Numele meu este Mihai Dedean, eu sunt din Constanța, România. Treceam printr-un articol și am aflat despre un bărbat numit Doctor Jarakun. În viața mea nu am crezut niciodată că există ceva de genul mijlocirii spirituale. Problema mea a început cu opt luni în urmă, când tatăl copiilor mei a început să comporte ceva ciudat. Nu am știut niciodată că are o aventură în afara casei noastre matrimoniale. M-a răsărit în acea zi credincioasă când a venit în casă și mi-a spus că s-a terminat cu căsătoria și că vreau un divorț. El a spus că aduce o altă femeie în casa pe care am construit-o de mai bine de cinci ani.

    Am fost confuz și amuzat, am încercat să vorbesc pentru a fura, dar el a spus că nu este interesat de mine. Am trimis mai multe mesaje, dar nu a rezultat. Am apelat la familie și prieteni, dar fără niciun rost. Nu mai știam ce să fac cu viața mea. Iată și iată că doctorul Jarakun m-a ajutat și acum trăim fericiți. Doctorul Jarakun este un om atât de drăguț, de asemenea m-a ajutat să-mi opresc problema cardiacă. Mulțumim lui și mulțumim lui Dumnezeu pentru darul oferit.

    L-am prezentat multor cupluri cu probleme din întreaga lume și au avut vești bune ... Cred cu tărie că cineva de acolo are nevoie de ajutorul său. Contactați acum Doctor Jarakun prin e-mailul său: doctorjarakuntemple@gmail.com sau WhatsApp, la +2347013499818 și, de asemenea, contactați Doctor Jarakun pe Viber prin +2347013499818

    Pentru ajutor urgent la;

    (1) Dacă doriți fostul dvs. înapoi.

    (2) Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă

    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău

    (4) Doriți ca femeile / bărbații să alerge după voi

    (5) Dacă doriți un copil

    (6) Vrei să fii bogat

    (7) doriți să obțineți vrăji de căsătorie

    (8) Îndepărtați Boala din corpul vostru Vrăji

    (9) Vraja de afaceri

    (10) Numere câștigătoare la loterie

    (11) Aduceți înapoi iubirea pierdută
    si multe altele.......

    Contactați acum doctorul Jarakun și vedeți-i munca grozavă

    cu 4 ani în urmă (11.04.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!