Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Sperăm să avem o echipă mai vicleană”

Paul Olar

Paul Olar
03.08.2015

U-Banca Transilvania s-a reunit cu gânduri mari. Ardelenii conduși de Marcel Țenter plănuiesc să facă o figură frumoasă și chiar să câștige titlul odată cu dispariția rivalilor de la CSU Ploiești.

„Ne bucurăm de acest nou sezon, suntem nerăbdători să începem antrenamentele. Sperăm într-un sezon foarte bun, am adus jucători foarte experimentați , care știu ce înseamnă competiția la cel mai înalt nivel. Ne dorim un an care să concretizeze dorințele noastre de a câștiga un trofeu. Vorbim de un întreg campionat, mai ales că avem un nou sistem. Mă aștept la cel mai tare campionat din ultimii ani și pot să spun că va fi grozav pentru spectatori. Vor fi mai multe meciuri, va fi mai greu, dar totodată mai spectaculos. Cum am mai spus, va fi un sezon incendiar. Obiectivul este maximum ce putem, adică locul I”, a precizat Marcel Țenter.

Antrenorul a ținut să anunțe că transilvănenii și-au terminat campania de achiziții.

„Suntem cu lotul închis la această oră. Sunt mulțumit de transferurile efectuate. Marea provocare va fi să construim o echipă ce să joace colectiv. Avem jucători foarte buni individual, însă va trebui să știm să ne folosim de aceste arme într-un mod în care fiecare jucător să se simtă util.”

Faptul că U dispune de dubluri pe toate posturile îl satisface pe Țenter. Specialistul sătmărean vrea o formație agresivă, capabilă să ofere rezultate pe măsura așteptărilor.

„Sperăm să avem o echipă mai vicleană, cu jucători care au știința jocului mai bună. Eu sper ca acest lucru să se vadă în nivelul nostru de joc. Trebuie ca nivelul de antrenament să fie ridicat. Mi-aș fi dorit încă o competiție. Eu cred că ar fi fost bine pentru jucători să prindă mai multe meciuri și mi-ar fi fost și mie mai ușor, dar principalul scop este să avem un nucleu pe care să îl întregim de la an la an.”

Kyndall Dykes reprezintă una dintre mutările bombă efectuate în această vară. Tehnicianul se bucură să îl aibă pe american sub comanda sa, spunând:

„Având în vedere că am început o reconstrucție, aveam nevoie de un nume marcant. Kyndall reprezintă ce mi-am dorit și ce și-au dorit și suporterii.”

De asemenea, Țenter a dezvăluit faptul că Tudor Jucan va fi căpitanul transilvănenilor.

„Tudor Jucan va fi căpitan. El este un lider și un caracter excepțional.”

*Foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!