Stiri Acvile

Marcel Țenter, antrenorul echipei naționale universitare masculine

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.02.2015

În cadrul ședinței Biroului Federal din data de 30 ianuarie s-a aprobat cu unanimitate de voturi propunerile Colegiului Central al Antrenorilor pentru nominalizarea în funcții a antrenorilor care vor pregăti echipele nationale U20 masculin, U20 feminin și Universitar masculin.

Așadar, Marcel Țenter, antrenor principal al echipei U-Banca Transilvania, a fost numit pe banca reprezentativei universitare de baschet masculin. Țenter a pregătit în ultimii doi ani echipa de seniori a țării noastre. 

De cealaltă parte, Claudiu Fometescu, secundul celor de la Steaua CSM EximBank, va pregăti naționala U20 de băieți, în timp ce Ionel Brustur, antrenor la Nova Vita Târgu Mureș, a fost numit ca principal pe banca tehnică a reprezentativei U20 feminine. 

În altă ordine de idei, echipa de senioare pregătite de Florin Nini și Radu Alexandru vor participa în acest an la EuroBasket 2015, competiție organizată de Ungaria și România. De cealaltă parte, naționala de băieți a ratat anul trecut calificarea la Campionatul European, așadar nu vor avea activitate în această vară. 

*Foto: Denisa Popșor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!