Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter despre meciul cu BC Timișoara: „Este un mare semnal de alarmă”

Paul Olar

Paul Olar
21.11.2014

U Banca Transilvania întâmpină dificultăți din ce în ce mai mari. Gruparea ardeleană a repurtat un nou eșec vineri, 21 noiembrie, cu ocazia duelului de la Timișoara.

Bănățenii s-au impus cu scorul de 89-85, iar Marcel Țenter crede că rezultatul se datorează erorilor comise de către băieții săi. În plus, tehnicianul conștientiează situația prin care trec clujenii și recunoaște că sunt necesare anumite modificări.

„Am jucat un meci în care atâta timp cât am executat apărarea om la om, ne-am ținut aproape, dar apoi am făcut câteva greșeli copilărești și am permis Timișoarei să înscrie puncte ușoare. Ei au reușit să recâștige controlul acestei partidei. A fost un meci pe care puteam să îl câștigăm, dar din păcate nu a fost așa. Ne îngreunează situația din toate punctele de vedere, este un mare semnal de alarmă și părerea mea este că trebuie să reacționăm, să vedem care sunt posibilitățile din acest moment, așa că suntem nevoiți să schimbăm ceva.”

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

6 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    multa vorbarie, putine fapte..... limbajul asta de lemn ma imbatraneste de fiecare data!

    cu 9 ani în urmă (21.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin :

    ..
    urmatorul il castigam!

    cu 9 ani în urmă (21.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rock4ever :

    u
    Macar nu a felicitat adversarul care a fost mai bun si si a dorit mai mult victoria

    cu 9 ani în urmă (22.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gratian cormos :

    sper ca
    sper ca nu are nimeni obraznicia sa ii reproseze esecul lui Marcel.daca l-am avea pe Dee Brown si Alhaji Mohamed in locul lui Cuic si Meda de exemplu, nu ar mai fi niciun limbaj de lemn si U ar fi castigat cu 15 pct. Sau probabil ar fi un limbaj de lemn de genul: am castigat datorita efortului colectiv depus in partea a doua a meciului :))))
    daca ai o banca lunga care in total nu scoate nici 10 la eficienta poti sa il aduci aici ca antrenor si pe Phil Jackson ca tot nu bate nicio echipa

    cu 9 ani în urmă (22.11.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Millage si Barnette sper ca au bilete de avion pe iarna ca nu vreau sa ii mai vad in fata ochilor. Cuic are nevoie de un costum pe sarbatori ca deja ar trebui sa treaca la foaia cu statistici. Restul le multumim pentur efort si asteptam zile mai bune.
    Si da ii reprosez esecul lui Tenter, pt ca joaca cu dobitocu ala mic, negru de sufla greu pana ma satur.

    cu 9 ani în urmă (22.11.2014)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      americani
      Aducem toti ratatii de 2 lei si speram sa-i facem mari jucatori. Din pacate sunt o gramada in campionatul nostru. Ce jucator poti fi daca vii din campinatul Tunisiei, al Libanului, Iranului si alte tari superputeri baschetbalistice. Decat sa platesti 3 neispraviti ca astia mai bine tii unul si bun....Sau aduci sarbi, ucraineni, bosnici, muntenegreni...

      cu 9 ani în urmă (22.11.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!