Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: „Încercăm să ne calificăm în primele patru echipe din campionat”

Valentin Todea

Valentin Todea
17.03.2019

Formația galben-albastră a avut o prestație solidă în fața celor de la CSM Satu Mare, reușind să câștige în fața propriilor fani cu scorul de 70-65. La finalul confruntării, președintele grupării FCC ICIM Arad, Marcel Urban, a vorbit despre acestă confruntare și despre mai multe aspecte din cadrul echipei pe care o conduce:

„E o victorie mare, o victorie muncită, felicit fetele pentru această dăruință și spirit de sacrificiu pe care le-au demonstrat în acest meci, au luptat din primul până în ultimul minut. Am condus aproape pe toată durata partidei, nu am cedat nicio secundă chiar dacă echipa din Satu Mare este o echipă valoroasă, o echipă cu reale șanse la câștigarea campionatului pentru că are o bancă lungă, are tot ce are nevoie pentru a fi o echipă mare.

Cred că ne-am atins obiectivul, le-am cerut fetelor ca să încercăm să câștigăm acest meci, pentru că dacă și sâmbătă cu Constanța reușim să le învingem avem șansa de a termina mai sus în clasament înainte de playoff, în funcție și de rezultatul dintre Cluj și Târgoviște. Sper din tot sufletul ca echipa noastră să învingă și mai departe încercăm să ne calificăm în primele patru echipe din campionat.

Sunt multe lucruri care s-au întâmplat de-a lungul sezonului de care pot să spun că îmi pare rău că nu s-au desfășurat în alt mod, dar poate așa fost să fie, noi tot timpul după cum țineți minte și dacă vă uitați în istoricul acestei echipe, când veneam cu șansa a doua aveam succes, iar când eram favoriți ne era foarte greu. Haideți să sperăm că vom ajunge în primele patru și de acolo orice se poate întâmpla.

Fetele sunt extrem de unite, e o echipă pe care rar mi-a fost dat să o întâlnesc. Fetele se înțeleg extraordinar de bine, venirea lui Bogdan Bulj a produs o schimbare în evoluțiile echipei, și lui Miljan Medvedj putem să-i mulțumim pentru că și el a avut o contribuție la rezultate, toată această suflare din cadrul echipei merită felicitări și trebuie să ne bucurăm pentru victoria de astăzi pentru că este o victorie excepțională. Satu Mare este una dintre rivalele noastre, este o echipă care ne-a învins de câteva ori în acest campionat și eu mă bucur foarte mult și cred că și iubitorii baschetului sunt fericiți pentru această victorie.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!