Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: „Dau în continuare credit sportivelor pe care le avem”

Valentin Todea

Valentin Todea
20.10.2016

Multiplă campioană națională, formația arădeană traversează o perioadă dificilă. Deși în această vară s-a alcătuit un lot cu care se dorește accederea în play-off, ICIM Arad a cedat partidele din primele patru etape ale actualei stagiuni, iar eșecul de acasă cu Politehnica Național Iași, scor 63-71, i-a făcut pe unii suporteri să-și pună întrebări în legătură cu nivelul la care se află formația galben-albastră.

Într-o declarație acordată celor de la arq.ro, președintele echipei din vestul țării, Marcel Urban, a precizat:

„Datoria noastră e să identificăm problemele care nu ne aduc în parametri normali. Totul face parte din bucătăria internă, le vom elimina şi aşteptăm ca într-un final să vină şi mult doritele victorii. Dau în continuare credit sportivelor pe care le avem. Nu uitaţi că această echipă a fost făcută în aumite limite. Nu căutăm scuze, dar cerem celor din jurul nostru să aibă răbdare şi să ne susţină în continuare cu sufletul.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu Vandana :

    Ciocan
    Cam așa se întâmplă când dorești (in primele 3 etape) să dai lovituri cu același CIOCAN, fie el și Ciprian. Să fi fost blestemul unui alt ex-CIOCAN?(Cristina) ;)

    cu 7 ani în urmă (20.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!