Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: „Echipa din Cluj este avantajată în faţa a foarte multe cluburi”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
17.03.2017

Foto: Valentin Todea

Mai multe cluburi din Liga Națională de Baschet feminin au format front comun împotriva Universității Cluj-Napoca, după deciziile pe care organele Federației Române de Baschet le-au acordat în cazul sportivei Naketia Swainer. După ce managerul ACS Sepsi SIC a declarat că anul viitor va transfera cinci jucătoare ce vor avea drept de joc doar în finală, a venit rândul lui Marcel Urban să conteste în termeni duri Federația Română de Baschet.

Mai citiți și:

Rusz Istvan: „La anul o să aducem şi noi cinci jucătoare, care pot fi legitimate pentru finală”

Comunicat FRB: „Naketia Swainer a fost transferată regulamentar de U Cluj-Napoca”

Cătălin Tănase despre cazul Swanier: „Ce ar trebui să facem noi? Să o legitimăm pe Chrissy Givens, după ce termină campionatul în Spania, să o aducem la semifinală?

Ciprian Prisăcaru: „Swanier nu poate avea drept de joc în Liga Națională”

Dragan Petricevic: „Toate jucătoarele noastre sunt legitimate regulamentar”

Într-o declarație acordată site-ului jurnaldedamboivta.ro, președintele Universității Vasile Goldiș ICIM Arad a opinat că transferul este unul ilegal. Urban a vorbit și despre comunicatul de presă al CCCLT considerându-l „pe lângă subiect”.

„Târgovişte are dreptate 100%. Din punctul meu de vedere, acest transfer este ilegal, iar echipa din Cluj este avantajată în faţa a foarte multe cluburi. Nu este posibil ca FRB să se dea după perdea şi nu e posibil să continue în aceeaşi mocirlă în care se află de ceva vreme. Iar acel comunicat este pe lângă subiect, încât te face să-ţi pierzi încrederea în comisia respectivă. Eu sunt convins că se vor face valuri şi se vor regla anumite aspecte. Însă dacă lucrurile vor rămâne aşa, eu voi exploata la maxim orice portiţă din regulament”

Universitatea Vasile Goldiș ICIM Arad ar putea evolua în prima rundă a playoff-ului împotriva Universității Cluj-Napoca, clubul arădean clasându-se acutalmente pe poziția a 7-a în clasament în timp ce clujenii se află pe treapta a 2-a.

5 comentarii la aceasta stire:
  • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Take2 :

    J
    Micuț

    cu 7 ani în urmă (17.03.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Ba
    Taci

    cu 7 ani în urmă (17.03.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca chair 13 :

    Dreptate
    Da anu trecut cand nu s-a jucat supercupa cin a fost avantajat? Nu cumva voi? "Nu sejoaca supercupa pt ca nu ne putem prezenta cu o echipa competitiva." Pai ce daca nu joaca Messi si Suarez Barca nu mai joaca sau ce? Asta e, acum se intoarce roata!

    cu 7 ani în urmă (17.03.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Când altii beneficiază de ceva mismasuri nu e logic să ceri să beneficiezi si tu. Da, Târgoviste ar trebui să fie ultima echipă ce denunţă potlogării, ceva de genu' "hoţul strigă hotii"! E ceva putred în baschetul feminin, un sport ce nu produce nimic, autofinantare ioc da' orgolii și coterii cât casa.

      cu 7 ani în urmă (18.03.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tepes :

    Avantaj
    Domnule Urban cat tupeu ai... cat a fost avantajat aradul la greu nu te auzeam... d c ? Erai cu gura plina si la voi nu se vb cand mancati?
    E mare invidia ca uite la cluj anu asta e mai mult cascaval... va roade clar

    cu 7 ani în urmă (27.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!