Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: "Este meritul exclusiv al antrenorului şi jucătoarelor"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
19.04.2014

În meciul 2 al seriei semifinale a play-off-ului din Liga Națională de baschet feminin, Univ. Goldiș ICIM Arad s-a impus cu 77-63 la Sf. Gheorghe, astfel obținând calificarea în ultimul act al competiției, ediția 2013-2014.

Președintele clubului arădean, Marcel Urban a declarat că meritul este 100% al antrenorului și jucătoarelor pentru acest succes.

“Sunt extrem de fericit şi mulţumit, şi datorită faptului că am depăşit aşteptările multora, care erau sceptici faţă de noi la începutul sezonului. Nu ştiu câţi s-au gândit că vom juca finală în fiecare din cele 3 competiţii. Le mulţumesc că au fost alături de noi, indiferent de ce au crezut. Este meritul exclusiv al antrenorului şi jucătoarelor, care au demonstrat că au caracter şi joacă cu sufletul. Dedicăm această calificare tuturor suporterilor, susţinătorilor şi finanţatorilor, ca un cadou de Paşte”, ne-a declara Marcel Urban

Urban a vorbit și despre duelul cu Târgoviște din finală

“Ne aşteaptă o finală încinsă, cu adversarul nostru de tradiţie, care va dori să-şi ia revanşa după cele întâmplate anul trecut, şi mai recent la Cupa României. Trebuie să ne mobilizăm, avem nevoie de atenţie şi concentrare. Fac un apel călduros ca publicul să ne susţină încă o dată, ca şi până acum, să creăm o mare sărbătoare a oraşului, şi aştept ca sala să fie plină la primele meciuri ale finalei”, a încheiat acesta

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!