Stiri Cupa României Feminin

Marcel Urban: "Felicit echipa din Sfântu Gheorghe. Târgovişte a făcut o selecţie pe bani mulţi"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.09.2014

Foto: Răzvan Păsărică

ICIM Arad nu a întâmpinat nicio problemă în optimile Cupei României la baschet feminin. Formaţia pregătită de Jose Araujo a trecut de CSM U Oradea cu scorul la general de 159-94 şi va întâlni pe lucky looser-ul Phoenix Galaţi în sferturile de finală ale competiţiei. Turul va avea loc pe 29 octombrie, urmând ca returul să se desfăşoare o săptămână mai târziu, pe 3 decembrie.

Într-o declaraţie acordată site-ului baschetarad.ro, Marcel Urban a vorbit despre jocul echipei sale în dubla confruntare cu CSM U Oradea.

A fost un meci de un slab nivel, asta pentru că a fost și primul meci și am întâlnit una dintre echipele mai slabe ale campionatului românesc. Noi în principal, căutăm să găsim un sistem de joc în care antrenorul să încerce să-l facă să funcționeze. Per ansamblu, eu zic că scorul e mulțumitor, ne-am calificat în faza a doua a Cupei României și totul e în regulă.

Managerul formaţiei arădene a vorbit şi despre eliminarea campioanei României încă din prima fază a competiţiei, dorind să felicite gruparea din Sfântu Gheorghe. Înaintea confruntării din campionat, Urban a trimis şi căteva săgeţi către conducerea clubului din judeţul Dâmboviţa sperând să nu fie întâmpinat în aceeaşi notă ca pe parcursul supercupei României.

Felicit echipa din Sfântu Gheorghe. Sunt surprins de rezultat pentru că Târgoviște a făcut o selecție pe bani mulți, adunându-le pe cele mai bune jucătoare din Romania. Felicit atât echipa, cât și publicul din Sfântu Gheorghe, iar cu această ocazie, *le doresc celor din Târgoviște să simtă același sentiment amar pe care l-am simtit si noi în supercupa României.

*Edit: Din cauza unei greșeli de redactare pe site-ul oficial al clubului arădean, declarația președintelui Marcel Urban s-ar putea interpreta într-un alt mod. Contactați de Marcel Urban personal, TotalBaschet redă declarația inițială a oficialului: Felicit atât echipa, cât și publicul din Sf. Gheorghe, iar cu această ocazie, cred că cei din Târgoviște simt același sentiment amar pe care l-am simțit noi în SuperCupa României”

Totuși, nu înteleg cum o echipă de asemenea valoare ca cea a Târgoviștei, a putut să piardă la 26 de puncte diferență în condițiile in care și-au păstrat în întregime lotul de anul trecut și pe deasupra s-au întărit cu jucătoare foarte valoroase. Sunt convins că ne va astepta un meci foarte greu la Târgoviște, dar totusi sper ca de această dată, acei câțiva suporteri needucați să nu mai înjure echipa noastră pe întreaga partidă, cum au facut-o de altfel la Bucuresti.

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara fernando_feru :

    Hai ICIM!
    Hai ICIM! Sambata ne luam revansa si ii invingem pe spurcatii astia din Targoviste!

    cu 9 ani în urmă (25.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!