Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: „Toate forțele și energiile noastre vor fi concentrate spre câștigarea campionatului”

Valentin Todea

Valentin Todea
31.08.2015

Cu ocazia întâlnirii noilor jucătoare ale echipei galben-albastre cu presa și fanii, președintele echipei arădene, Marcel Urban, și antrenorul acesteia, Jose Araujo, au oferit declarații despre așteptările și obiectivele pe care le au de la noul sezon.

Marcel Urban s-a declarat mulțumit de lotul echipei și a specificat faptul că triumful în Liga Națională este primordial:

„Vom face tot ce ne stă în putință pentru a avea rezultate bune și pentru a vă satisface pretențiile. În primul rând ne dorim să recucerim titlul național. Nu știu dacă va fi posibil acest lucru, dar vă pot asigura că toate forțele și energiile noastre vor fi concentrate spre acest scop. Nu știu încă loturile și componența celorlalte echipe, acest lucru se va vedea în perioada imediat următoare. Eu zic că avem o echipă competitivă, iar cu multă muncă și răbdare roadele se vor vedea pe finalul sezonului  când vom culege ceea ce am semănat.”

Referitor la eventualitatea achiziționării unor noi jucătoare, acesta a spus:

„Mai pot apărea în luna care urmează diferite surprize în cadrul echipei, suntem destul de deficitari la jucătoarele românce, aici avem o problemă, nu doar noi, ci toate echipele din România neavând sportive care să poată să îndeplinească această funcție, în special grupările care participă ca și noi în trei competiții. Vom încerca să îndeplinim cât mai multe obiective și să avem succes, aducându-vă satisfacție deosebită.”


Antrenorul Jose Araujo este convins că echipa sa va practica un baschet de calitate: 

„E plăcut să revin din nou la Arad. Avem o echipă cu multe fețe noi. Sunt sigur că avem mult talent la echipă și vom juca foarte bine. Sper ca minunații fani să fie alături de echipă ca de obicei, vor fi mândri de noi. Vom încerca să jucăm cât mai frumos și să aducem rezultate.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!